Τον Δεκέμβριο του 2002, στην ορκωμοσία μας ως πρωτοετείς Ευέλπιδες στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, μας δόθηκε το ξιφίδιο του Εύελπι που μέσα έγραφε την εξής φράση του Σόλωνα: ‘Άρχεσθαι μαθών άρχειν επιστήσει’. Αυτό σημαίνει ότι όταν μάθεις να διοικείσαι, τότε θα μάθεις να διοικείς.

 

   Μετά την αποχώρηση μου από την Εθνική Φρουρά το 2013 ήρθα σε επαφή με την προσωπική ανάπτυξη και το coaching, όπου εκεί επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά αυτή η φράση.

 

   Δεν μπορείς να εκπαιδεύσεις κάποιον, όταν δεν μπορείς να εκπαιδεύσεις τον ίδιο σου τον εαυτό να γίνεται καλύτερος καθημερινά.

 

   Ξεκίνησα ως success coach (επίσημος συνεργάτης) του IslandofMan Success Philosophy το 2017 και μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπαιδεύω άτομα σε προσωπικό επίπεδο, όπως επίσης ομάδες, ανθρώπους σε ηγετικές θέσεις και άτομα που θα εκπαιδεύσουν άλλους ανθρώπους στην πορεία.

 

   Μέσα από τις γνώσεις που έχω λάβει αλλά και κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων έφτασα στο συμπέρασμα ότι όσοι εφάρμοζαν κάποιες συγκεκριμένες αρχές, είχαν εξαιρετική απόδοση τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Λειτουργούσαν μεταξύ τους συνεργατικά και έδειχναν μεγαλύτερη αφοσίωση στο κοινό όραμα.

 

   Σήμερα θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας  αυτές τις αρχές που δεν είναι παρά μαθήματα ζωής:

 

   Μάθημα 1ο

Ένας κανόνας όταν δεν ωφελεί το σύνολο, ο εκάστοτε ηγέτης έχει το δικαίωμα να τον παραβεί, για να βοηθήσει το σύνολο των ανθρώπων και όχι τον έναν.

 

   Μάθημα 2ο

Μπορεί κάποιος να παραβεί έναν κανόνα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση όταν πρόκειται να εκπληρωθεί το καλό όλων. Με αυτό το τρόπο δείχνει την αφοσίωση του προς την ομάδα και όχι προς το προσωπικό του συμφέρον, για να αναδειχθεί μόνο αυτός. Αναφέρει στον προϊστάμενό του το γεγονός και αναλαμβάνει την ευθύνη. Ένας σωστός ηγέτης τη συγκεκριμένη στιγμή τον επιβραβεύει για την ειλικρίνεια και την αφοσίωσή του.

 

   Μάθημα 3ο

Ο ηγέτης παίρνει πρωτοβουλίες και κάνει άμεσα αλλαγές. Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί. Παρόλα αυτά, τις ηγετικές θέσεις τις κατέχουν άνθρωποι και όχι ρομπότ. Η βασική διαφορά ενός ρομπότ από τον άνθρωπο, είναι ότι ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να παίρνει πρωτοβουλίες με στόχο να βελτιώνει τα πράγματα καθημερινά, ενώ το ρομπότ εκτελεί το πρόγραμμα που του έχει εγκατασταθεί.

 

   Μάθημα 4ο

Ο καλύτερος κανόνας είναι οι αρχές και οι αξίες που διέπουν τον ηγέτη και την ομάδα. Αν οι αρχές και οι αξίες που διέπουν τον ηγέτη και την ομάδα στηρίζονται στην ηθική, στην προσφορά, στην αγάπη και στην δικαιοσύνη, τότε οι κανόνες που θα τεθούν, είναι απλώς οι διαδικασίες που θα εκπληρώσουν αυτές τις αρχές και τις αξίες. Δεν μπορείς να θέτεις κανόνες για όλα, ούτε να τα προβλέπεις όλα. Μπορείς κάθε φορά όμως, που συμβαίνει κάτι , να συμβουλεύεσαι τις αρχές και τις αξίες σου και να τις συμβαδίζεις με το εκάστοτε γεγονός.

 

   Μάθημα 5ο

Ο ηγέτης δεν πρέπει μόνο απλά να δέχεται την κριτική, αλλά και να την αναζητά συνεχώς με διάφορους τρόπους. Δημιουργεί συνεχώς ερωτηματολόγια για να ακούει τις γνώμες των άλλων. Στη συνέχεια φιλτράρει τα αποτελέσματα και τροποποιώντας τις συμπεριφορές του, αναπτύσσει τα δεδομένα της ομάδας με τρόπο που να εξυπηρετεί την ομάδα και να εξελίσσει τον εαυτό του.

 

Μάθετε περισσότερα για το Leadership Coaching (Εκπαιδεύσεις ηγεσίας), πατώντας εδώ.

 

 

Testimonials – Μηνύματα
(Δείτε όλα τα μηνύματα πατώντας εδώ)

“Μέρα με την μέρα εδώ και 3 χρόνια ανακαλύπτω τον ιδανικό μου εαυτό με οδηγό μου τον φίλο και συνεργάτη Αχιλλέα Γεωργίου”

Μάνος Αγγουριδάκης - Φοιτητής Ηλεκτρονικής

“Η συνεργασία μου με τον Αχιλλέα Γεωργίου με βοήθησε να έχω περισσότερη θετική επίδραση στους ανθρώπους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”

Μυρσίνη Δρακάκη - Ψυχολόγος

“Η επαγγελματική μου εξέλιξη ήταν εκπληκτική με την βοήθεια του Αχιλλέα Γεωργίου, όπως και οι σχέσεις μου με τους δικούς μου ανθρώπους”

Νότα Βρουλάκη - Ασφαλιστική σύμβουλος

“Μέχρι τώρα έβλεπα πως αυτοί που ”ψάχνονται” ανακαλύπτουν ότι η αλλαγή ξεκινάει από τον εαυτό μας. Γνώρισα τον Αχιλλέα και χάρηκα που είδα πως και οι άνθρωποι των επιχειρήσεων,πιστεύουν πια το ίδιο ”όλα εξαρτώνται από εμάς”

Σοφία Πατέλη - Ηθοποιός- Ραδιοφωνική παραγωγός

Με βοήθησε πολύ το να είμαι με μια ομάδα που βοηθάει ο ένας τον άλλο και στηρίζουν το συνεργάτη.
Έχω αλλάξει κάποια πράγματα στη ζωή μου χάρη σε όλο αυτό που έζησα με την ομάδα.
Έχω γίνει πιο κοινωνική ασχολούμαι με πράγματα που μου αρέσουν και έχω σκοπό να πάω και άλλα ταξίδια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα.

Ιωάννα Περκολαράκη - Ιδιωτική Υπάλληλος

Πραγματικά με βοήθησαν αυτά που μου είπες χθες, σήμερα είμαι πιο χαρούμενη γιατί αντιμετωπίζω το άγχος και τον φόβο μου. Πραγματικά είχες δίκιο, σε ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα πολύ

Ευτυχία Δεληγιωργάκη

Δουλεύοντας προσωπικά με τον Αχιλλέα, βρήκα την αυτοπεποίθησή μου και έτσι ανάπτυξα την επαγγελματική μου δραστηριότητα.

Γιώργος Ραπτόπουλος - Θεσσαλονίκη

Έκανα μια από τις πιο σημαντικές συνηδητοποίησεις της ζωής μου στην συνάντηση μου με τον Αχιλλέα Γεωργίου, αξία ανεκτίμητη.

Βασίλης Σταυρουλάκης - Φαρμακοποιός

“Μέσα από τη συνεδρία που έκανα με τον Αχιλλέα αναζωογόνησα και πάλι τον σκοπό μου που είναι να βοηθάω άλλους και είδα ξανά τι θέλω να κάνω με τον χρόνο που έχω διαθέσιμο.

Η ζωή και οι καταστάσεις σε κάνουν να απομακρύνεσαι από αυτά που θέλεις και το να μιλάς με έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία είναι ότι χρειάζεσαι.

Σ’ ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα καλή συνέχεια!”

Ανδρέας Ντρίτσος - Life Coach

Η συμπεριφορά και οι γνώσεις που προσφέρετε έχουν ξεπεράσει τη φαντασία μου , ο επαγγελματισμός και αντιμετώπιση σας είναι κάτι μοναδικό και με αυτό τον τρόπο το φταίω μετατρέπεται σε ”θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος ”. Είστε το πιο όμορφο και υγιές παράδειγμα προς όλους μας, ακλόνητοι σαν βράχοι μας δείχνετε το δρόμο της αγάπης και της επιτυχίας.

Αργυρώ Μπουζουνιεράκη - Τραγουδίστρια

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Αχιλλέα Γεωργίου που με έκανε να συνειδητοποιήσω το σκοπό μου ,να βάλω προτεραιότητες άλλα και να βρω τον εαυτό μου ξανά

Μαίρη Παυλάτου - Φοιτήτρια

Δύο σπουδαίες αλλαγές ήρθαν στη ζωή μου, μέσα από τις γνώσεις και τις τεχνικές που μας δίδαξες στα coaching. Η πρώτη είναι ότι ανακάλυψα και αντιμετώπισα το φόβο της απόρριψης που είχε δημιουργηθεί από το παρελθόν μου σχετικά με το φλερτ του αντίθετου φίλου, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια ξανά βγήκα επιτέλους ραντεβού! Η δεύτερη αλλαγή στη ζωή μου αφορά τα οικονομικά μου αφού τετραπλασίασα τα έσοδα μου τον επόμενο μήνα.

Μαρία Μυριδάκη - Web Content Writer στην εταιρεία Great Strength

Ήμουνα ναυαγοσώστης με ένα βασικό μισθό. Μέσα από την συνομιλία μας με τον Αχιλλέα Γεωργίου κατάφερα να ανακαλύψω αυτό που αγαπάω και να ασχοληθώ με την οικοδομή ως βοηθός πολιτικού μηχανικού. Έτσι διπλασίασα το εισόδημά μου και κάθε μέρα ένιωθα απέραντη χαρά που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα.

Αντώνης Κωνσταντίνου - Βοηθός Πολιτικού Μηχανικού

Μόνο 15 λεπτά χρειάστηκαν για να πατήσει το κουμπί και να βγω από τη παγίδα που είχα μπει για καιρό, ότι δεν έχω χρόνο και ενεργεία να κάνω κάτι που αγαπάω. Μου είπε μπορείς αν το θέλεις πολύ και εγώ αρνήθηκα να τον ακούσω εκείνη τη στιγμή. Με τον τρόπο που μου το είπε, τα λόγια του επηρέασαν στο υποσυνείδητό μου. Στη συνέχεια άρχισα να κάνω πράξεις και πράγματα που με οδήγησαν τελικά να έχω χρόνο περισσότερο για εμένα και ξεκίνησα να πραγματοποιώ το ξεχασμένο όνειρό μου.

Άννα Τζ. – Ζωγράφος – Tattoo Artist

“ΚΑΝΕ ΑΒΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ” ήταν η φράση που με έκανε να ταρακουνηθώ όταν σε πρωτογνώρισα. Προς μεγάλη μου έκπληξη στις τεχνικές του coaching με έκανες να συνειδητοποιήσω πως “δεν ακούω” παρόλο που θεωρούσα για εμένα το αντίθετο! Κάθε συζήτηση μας, ένα μάθημα. Και κάθε “μάθημά” σου μια ολόκληρη συζήτηση με το εσωτερικό μου κόσμο …Αχιλλέα μου είσαι εκπληκτικός επαγγελματίας, μα περισσότερο άνθρωπος!! Σε ευχαριστώ ολόψυχα για ότι έχεις κάνει και για ότι κάνεις για μένα…

Γωγώ Αραπάκου – Ιδιωτική Υπάλληλος

Καλημέρα κατάφερα να διαβάσω το κείμενο που μου έχεις στείλει και ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σε ευχαριστήσω, γιατί στα λόγια σου είδα για άλλη μία φορά εμένα, είναι ακριβώς αυτό που πιστεύω και μοιράζομαι με τον κόσμο και ανακαλύπτω κάθε μέρα στο υπέροχο ταξίδι της ζωής μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω σε κάποιο σεμινάριο η ομιλία σου θέλω να με ενημερώνεις σχετικά με το μεγάλο και φωτεινό σου έργο να είσαι πάντα καλά.

Χριστίνα Ουτοπούλου Biodynamic Craniosacral therapy

Υπάρχει λένε η διάσημη λίστα με τα «To Do’s», την οποία ποτέ δεν προλαβαίνεις. Η ημέρα τελειώνει. Νιώθεις ανικανοποίητος καθώς περνάει ο χρόνος και η λίστα αυτή μεγαλώνει. Κι άλλο, κι άλλο, και ο Αχιλλέας βάζει ένα φρένο: «Time Management Ελένη»! Λογική τεχνική που έχει μεταμορφώσει τη μέρα μου με τρόπο, που ξέρω πλέον ακριβώς τι πρέπει να κάνω, πότε, με ποιους, έτσι ώστε να είμαι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα των πράξεων μου, δηλαδή ευτυχισμένη! Και φυσικά να μπορώ παράλληλα να προσφέρω ακόμα περισσότερα από όσα νόμιζα ότι προλαβαίνω! Αχιλλέα, συνέχισε να μας εμπνέεις και να μας καθοδηγείς !!!

Ελένη Γιάγκου – Business Consultant / Analyst

Αχιλλέα μου σε Υπερ ευχαριστώ για την εκπληκτική διάθεση σου στο να με βοηθήσεις σε όλη αυτή την διαδρομή για την απόκτηση της Πιστοποίησης και όχι μόνο. Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με ένα άνθρωπο που έχει ψηλά ως αξία την Αγάπη και την Προσφορά! Συνέχισε να εμπνέεις και να αλλάζεις τις ζωές τον ανθρώπων!! Ήσουν και είσαι πάντα εκεί για να μου υπενθυμίζεις το πόσο δύναμη έχω μέσα μου και το πόσα σπουδαία πράγματα μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα!!

Σοφία Μακρή - Certified Success Coach of IslandofMan Success Philosophy

Μέσα από τα Coaching βρήκα το νόημα για πιο λόγο ήρθα σε αυτό τον κόσμο. Βρήκα τον εαυτό μου. Με τους έξι τρόπους αναβολής της αναβλητικότητας, έγινα πιο παραγωγικός, αυξήθηκε το εισόδημά μου και έμαθα να ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή της ζωής μου. Να εξελίσσομαι καθημερνά. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

Πάνος Χερουβάκης - Θεραπευτής

Είμαι ευγνώμων που αποφάσισα να παρακολουθήσω τo Group  Success Coaching με τον Αχιλλέα Γεωργίου. Μέσα από τα sessions πέτυχα να μην είμαι πια αναβλητική και να ξεπεράσω κάποιους φόβους μου. Με τις τεχνικές κατά της αναβλητικότητας κατάφερα να ξεπεράσω το άγχος μου, καταγράφοντας τα πάντα. Ήταν σημαντική στιγμή για εμένα όταν βγήκα από την αίθουσα μετά την τεχνική του φιλικού φόβου και κατάλαβα πόσο αστεία ήταν αυτά που φοβόμουν και δεν έκανα.

Χρύσα Τσουπάκη - Συνταξιούχος

Κρυστάλλινο βλέμμα, γνήσιο χαμόγελο, ανοιχτή καρδιά. Αυτός είσαι, Αχιλλέα. Κάθε κουβέντα σου αλεξικέραυνο στην αλήθεια μου. Γιατί, όπως μου έμαθες, η αλήθεια φαίνεται μέσα από την απλότητα κι ας την νομίζουμε σκληρή και πολύπλοκη. Να μην σταματήσεις ποτέ να είσαι ποιοτικός άνθρωπος. Κάθε φορά που σε συμβουλεύομαι, διαπιστώνω ότι τα θαύματα ακόμα συμβαίνουν. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να αποτελείς πηγή ενέργειας και πρότυπο έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους. Γιατί, ξέρω, και ξέρεις, πως έτσι θα φτάσεις στην δική σου ευτυχία.

Μαρία Παναγιώτου - Ψυχολόγος - Συγγραφέας - Ανώτερη λειτουργός νεολαίας ΚΟΚΕΝ

Με τον Αχιλλέα μετράμε ήδη αρκετά χρόνια γνωριμίας και ανεπιφύλακτα πρέπει να παραδεχτώ ότι κάθε συνάντηση μαζί του είναι μια ένεση χαράς ,θετικής ενέργειας!  Εγώ θα του ευχηθώ ότι και αν κάνει στην ζωή του να συνεχίσει να το κάνει με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό!

Ρούλα Παγιαλάκη Ιδιοκτήτρια Καταστήματος – Ραδιoφωνική Παραγωγός -Author στο loveletters.gr

Στο τριήμερο σεμινάριο πήγα με συγκεκριμένα πιστεύω για μένα και το μέλλον μου.
Όταν ο Νικόλας μας μίλησε για τις ανώτερες ανάγκες και το σκοπό της ζωής συνειδητοποίησα ότι άλλα ήθελα, άλλα πίστευα και άλλα χρειαζόμουν, είχα μπερδευτεί εντελώς για το τι ζητούσα και χρειαζόμουν στη ζωή μου.
Στη συνέχεια με τη βοήθεια του Νικόλα και του Αχιλλέα βρήκαμε τι ακριβώς απολαμβάνω να κάνω στη καθημερινότητα μου εκπληρώνοντας τις ανάγκες μου.
Εδώ και ενάμιση μήνα μαζί με τη γυναικά μου έχουμε το δικό μας ταβερνάκι. Μέσα αυτό εκπληρώνω τις ανάγκες μου, και σκοπός μας είναι η εκπλήρωση των αναγκών των πελατών μας μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Μάριος Αντωνιάδης - Πωλητής - Ιδιοκτήτης Μεζεδοπωλείου

Πριν το τριήμερο σεμινάριο βρισκόμουν σ ένα μπερδεμένο σταυροδρόμι της ζωής μου, έκανα 3 δουλειές, τα οικονομικά μου ήταν χάλια και δεν είχα χρόνο ούτε για το παιδί μου, ούτε για τη προσωπική μου ζωή. Μετά το τριήμερο σεμινάριο χρησιμοποίησα τις τεχνικές που μας εισηγήθηκε ο Ν. Σμυρνάκης ( ανάγκες, τεχνική δημιουργίας ιδανικού εαυτού). Επίσης δουλέψαμε προσωπικά με τον Αχιλλέα Γεωργίου τις λίστες που μας οδηγούν στην επιτυχία. Αυτή τη στιγμή μετά από 6 μήνες έχω βρει μια σταθερή δουλειά που με ευχαριστεί και τα εισοδήματα μου έχουν τριπλαδιαστεί. Έχει ανεβεί η αυτοπεποίθηση μου και έχω απόλυτο έλεγχο της ζωής μου. Τη 2η μέρα του σεμιναρίου ρώτησα το Νικόλα πως μπορώ να βελτιώσω την οικονομική μου κατάσταση και βρέθηκα να δημιουργώ την 1η ατομική μου έκθεση ζωγραφικής. Ένα όνειρο που φάνταζε απίθανο να γίνει, με τόσα θέματα που είχα στη ζωή μου. Έβλεπα μέσα μου, τη βραδιά των εγκαινίων και βούρκωναν τα μάτια μου. Τόσο πολύ το ήθελα. 6 μήνες μετά έκανα τη 1η μου Ατομική έκθεση. Αυτό που έχω μάθει από τον Νικόλα τον Αχιλλέα και την ομάδα είναι πως δεν είναι αρκετό να ονειρεύεσαι. Αν θέλεις να δεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται πρέπει να έχεις πλάνο και να το τηρείς. Κατάλληλες συνθήκες δεν θα υπάρξουν ποτέ. Εμείς πρέπει να τις δημιουργήσουμε.

Φρόσω Ανδρέου - Εικαστικός και εκπαιδευτικός Τέχνης.

Καταπληκτικέ Αχιλλέα πολύ ευγνώμων αισθάνομαι που μια μέρα καθαρά από περιέργεια αποφάσισα να παρακολουθήσω τα coaching σου!Ακολουθώντας τις οδηγίες που μας έδωσες στα coaching(αν κ δεν τα έχω εφαρμόσει στο 100 τοις 100, φαντάσου να τα εφαρμόσω) έχουν υπάρξει πολύ μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής μου! Συνέχισε έτσι για να συνεχίσουμε κ εμείς!

Βασίλης Ρέππας - Κομμωτής

Αχιλλέα μου…με τη σημερινή σου παρουσία και την ξεχωριστή σου ομιλία στο Κατάστημά μας, κατάφερες να μας εμπνεύσεις, να μας προβληματίσεις, να μας παρακινήσεις και να μετατρέψεις ένα συνηθισμένο απόγευμα στη φυλακή, σε ένα ταξίδι εξερεύνησης του εαυτού και αναζήτησης των δυνατοτήτων μας. Μεγάλη πρόκληση για σένα να σταθείς με επιτυχία μπροστά σε ένα τόσο απαιτητικό κοινό και να μιλήσεις για το νόημα της ζωής και τη μετατροπή των εμποδίων σε ευκαιρίες. Ωστόσο, μεγάλη χαρά και για εμάς, που είχαμε αυτήν τόσο πολύτιμη και χρήσιμη εμπειρία, όπως επίσης και για την προσφορά των αντιτύπων του βιβλίου του Νικόλα Σμυρνάκη «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου» για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης των κρατουμένων μας (τα οποία όπως είδες οι ακροατές σου δανείστηκαν αμέσως)
 Εκ μέρους των κρατουμένων μας και του προσωπικού, ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από εδώ. Εις το επανιδείν !!!

Ζωή Χατζή – Κοινωνική Λειτουργός (καταστήματος κράτησης Αγιάς Χανίων)

Το ευχαριστώ είναι λίγο για να το εκφράσω σε έναν άνθρωπο σαν κι εσένα Αχιλλέα, οπότε στη ουσία το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχω λόγια να δείξω την ευγνωμοσύνη μου προς το πρόσωπο σου. Θέλω να ξέρεις ότι με έχεις βοηθήσει να κατευθυνθώ προς τον σκοπό της ζωής μου, να δω τα πράγματα από άλλη σκοπιά και να αντιμετωπίσω καταστάσεις με περισσότερη σοφία. Ιδιαίτερα με ταρακούνησες τις στιγμές που έγινες πιο αυστηρός μαζί μου αφού εντόπισες ότι ίσως αυτό να χρειαζόμουν στην προκειμένη περίπτωση. Μέσα από το coaching έχω βελτιώσει τόσο τα προσωπικά μου, όσο τα συναισθηματικά μου αλλά και τα επαγγελματικά μου.
Σ’ ευχαριστώ.

Νίκος Λοΐζου - Επιχειρηματίας - Coffee Island Franchise Owner

Στην πρώτη συνάντηση με τον Αχιλλέα ήμουν διστακτικός δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Ήμουν ένας άνθρωπος χωρίς προγραμματισμό για τα σημαντικά θέματα της ζωής μου. Ο Αχιλλέας μέσω της εξωστρεφής του προσωπικότητας με έκανε πολύ γρήγορα να νιώσω άνετα και να ανοιχτώ. Επίσης με διάφορες τεχνικές όπως τις λίστες  και χάρτες υλοποίησης στόχων του IslandofMan Success Philosophy με βοήθησε στο να ξεκαθαρίσω τους στόχους μου και έτσι κάθε μέρα να δουλεύω στοχευμένα και μεθοδικά για να τους πετύχω.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ Αχιλλέα.

Γρηγόρης Ντίλης - Καθηγητής Κινέζικης Γλώσσας

 Είμαι μητέρα 2 παιδιών. Ζω στην Κέρκυρα με τα παιδιά μου. Η καθημερινότητά μου ήταν 18 ώρες στο πόδι εργαζόμενη μητέρα και νοικοκυρά. Οι μέρες τα χρόνια περνούσαν χωρίς φροντίδα του εαυτό μου. Μια μέρα πρόσεξα ότι η φύση είχε ανθίσει. Είχε μπει η άνοιξη.        Κατάλαβα ότι δεν είχα χρόνο ούτε να κοιτάξω και να μυρίσω αυτή την ομορφιά. Αναρωτήθηκα τι κάνω. Ζω; Τότε ήταν που έμαθα το viber και το YouTube από την κόρη μου.
Και τότε ήρθε στη ΖΩΗ μου ο Νικολας Σμυρνάκης από ένα video στο YouTube. Αυτό ήταν!!! Με άγγιξε,στις επόμενες μέρες αγόρασα το βιβλίο του η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου  και στους επόμενους μήνες έκανα το πρώτο μου Group coaching με τον Αχιλλέα Γεωργίου.
Στο Group χρησιμοποίησα τις τεχνικές με τις λίστες που οδηγούν στην επιτυχία. Επιτυχία με τον εαυτό μου ζώντας χαρούμενα και με χρόνο να ολοκληρώσω το όνειρο μου. Το ‘Cecilia’s apartments’ (διαμέρισμα για ενοικίαση) που ολοκληρώθηκε με πίστη, αγάπη, εμπιστοσύνη μέσα από τις λίστες. Είχα βάλει ημερομηνία εκπλήρωσης 6 μήνες μετά από την ημέρα που το κατέγραψα στη λίστα μου.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ  θερμά Νικόλα για όλα όσα έμαθα!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ θερμά και τον Aχιλλέα που μέσα από το Group έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου και να οδηγούμε στην επιτυχία!!

Σεσίλια Κολοβού - Οικοκυρά

Είναι μερικοί άνθρωποι που συναντάμε στη ζωή μας, που καταλαμβάνουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Αποτελούν θετικό πρότυπο και απολαμβάνουμε στο έπακρο την παρέα μαζί τους! Ένας από τους ανθρώπους αυτούς για εμένα, είναι ο Αχιλλέας. Είχα την χαρά να παρακολουθήσω την θεατρική παράσταση που παρουσίασε με τίτλο ” Το καλύτερο δώρο είσαι εσύ ” στα Χανιά, και η έκπληξη και η συγκίνησή μου ήταν μεγάλες. Σε μια βραδιά που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ο Αχιλλέας για ακόμα μια φορά μας έδειξε πως μέσα από την προσφορά και την αγάπη μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι, πως μόνοι μας δημιουργούμε την τύχη μας, πως το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα συναντήσουμε είναι ότι δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και φυσικά πως μέσα από δράσεις που μας φαίνονται άβολες, έρχονται αριστουργηματικά αποτελέσματα! Εύχομαι με το ” μαγικό ραβδί ” που κρατάς στα χέρια σου να συνεχίσεις να επηρεάζεις θετικά όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς!

Ιωάννα Παπαθεοδώρου - Ιδιωτική Υπάλληλος

Αχιλλέα Γεωργίου είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα. Είσαι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα, άξιες και όραμα. Είμαι σίγουρη πως με το πάθος και τη δυναμικότητα σου έχεις να προσφέρεις πολλά ακόμα εκεί έξω. Είσαι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα και αξιοποιώντας τα περνάς πολλά μηνύματα στον κόσμο και τον εμπνέεις να ακολουθεί τα όνειρα του. Συνέχισε με την υπόλοιπη ομάδα του Ανθρώπου στο Νησί να εμπνέετε τον κόσμο και να τον κάνετε καλύτερο.

Μαρία Μαστορακάκη - Φοιτήτρια

Μέσα μου άλλαξε ότι από την μικρή θλίψη άγχος νεύρα της καθημερινότητας μου μέσα σε λίγα λεπτά μέσα από ένα πολύ ωραίο μικρό θέατρο πήρα μεγάλη χαρά ……κ δύναμη….

Πωλίνα Κορτσάρη - Ξενοδοχουπάλληλος

“Το καλύτερο δώρο είσαι εσύ”
Ότι πιο όμορφο έχω δει αυτές τις μέρες… σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου έχεις να ξέρεις. Συνέχισε αυτό που κάνεις είσαι πολύ χαρισματικός άνθρωπος και χαίρομαι πραγματικά που σε έχω γνωρίσει!!!

Αρετή Καλιώρα - Δημόσιος Υπάλληλος Διεύθυνση δασών Χανίων

“O Aχιλλέας μου έμαθε πως οι λίστες εκπλήρωσης είναι το ψωμοτύρι της επιτυχίας και ο εχθρός της αναβλητικότητας με άμεσο, κάθετο αλλά και ευγενικό τρόπο. Έπεται μια συναρπαστική συνέχεια μαζί του με πιο συχνές συναντήσεις και μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης των δεξιοτήτων για ευτυχία, άρα και για επιτυχία στη ζωή μου. Σ΄ευχαριστώ πολύ coach.”

Δημήτρης Παπαδόπουλος - Γραφίστας

Αχιλλέα μου, εκφράζοντάς σου το ευχαριστώ μου, την ευγνωμοσύνη μου και την αγάπη μου για αυτό το υπέροχο που είσαι, σου θυμίζω αυτό:  Στην πρώτη μας διαδικτυακή συνάντηση, ένοιωθα σαν ναυαγός σε φουρτουνιασμένη θάλασσα (θυμάσαι!!!). Κι εσύ…, αντίθετα με την προσδοκία μου, δε με έβγαλες στην ασφάλεια της στεριάς. Όχι. Έντεχνα  και υπομονετικά, με έμαθες, άλλοτε να βυθίζομαι στη μαγεία του βυθού, ανακαλύπτοντας και αναδύοντας στην επιφάνεια  τους κρυμμένους θησαυρούς και αξίες μου και άλλοτε πως να απολαμβάνω τα αφρώδη κύματα, αντιμετωπίζοντάς τα ως προκλήσεις ζωής.
Με ώθησες να πετάξω πάνω απ τα σύννεφα, τραγουδώντας “πάνω απ τα σύννεφα μαζί μου έλα”, προσκαλώντας και άλλους να ανυψωθούν μαζί μου.
Να συνεχίσεις να έχεις τον ενθουσιασμό, την έμπνευση , τη διαδραστικότητα, τα εύστοχα παραδείγματα, το χαμόγελο, το “οιστρηλατικό” ταμπεραμέντο, την ισχυρή παρακίνηση, την αμεσότητα, τη ζωντάνια, τη συνέπεια, το σεβασμό, τη δίψα για νέα γνώση, την κατανόηση, την ευελιξία, την αντίληψη, την ενσυναίσθηση, την επικοινωνιακή δεξιότητα, την ευστοχία και την ευγενική καλοσύνη. Είσαι ένας άνθρωπος που θέλεις να εξελίσσεσαι, και εύχομαι να μην το αλλάξεις ποτέ.
Και όλα αυτά γιατί είσαι:
Με μια λέξη:Ηγέτης!!!! Σε αγαπώ!!!
Γεωργία

Γεωργία Ρίζου - Εκπαιδευτικός

Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις να εκφράσω αυτό που νιώθω και το πόσο με βοήθησε.. Είμαι ευγνώμων που μέσω της Μαρίας κατάφερα να γνωρίσω τον Αχιλλέα Γεωργίου έναν απίστευτο άνθρωπο. Νιώθω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχω εξελιχθεί και να νιώθω δυνατή να αντιμετωπίσω κάθε δυσκολία.. Αρχικά λοιπόν αντιμετώπισα το φόβο μου να μπω στο λεωφορείο!! Και συνεχίζω με τη βοήθεια του να αντιμετωπίζω κάθε τι που φοβάμαι!

Δέσποινα Φραγκιαδάκη - Ιδιωτική Υπάλληλος

Αχιλλέα μου, καλημέρα! Διάβασα τη συνέντευξή σου, τη βρήκα εξαιρετική! Οι απαντήσεις σου απόλυτα στοχευμένες και ουσιαστικές και μέσα στην απλότητά τους μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά του αναγνώστη! Εύγε!

Κατερίνα Παπαδημητράκη - Δικηγόρος

Αχιλλέα μου θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για την συνεργασία μας και τις πολύτιμες πληροφορίες που μοιράστηκες μαζί μου όλο αυτό τον καιρό.
Είμαι ευγνώμων που ήρθες στη ζωή μου.
Με βοήθησες να γνωρίσω τον εαυτό μου, να φτιάξουν οι σχέσεις μου με τον άντρα μου και όλη τη οικογένειά μου.
Επίσης έμαθα τρόπους να εξελιχθώ στη δουλειά μου.
Είσαι υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος και θα σε θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη.
Ευχαριστώ από καρδιάς αγαπημένε μου..

Ελένη Κασιμάτη - Νοικοκυρά

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Γενικά είμαι ένα άτομο που σκέφτεται θετικά και έχει στόχους. Η ομιλία παρ’ολα αυτά κατάφερε να κάνει πιο έντονη τη σκέψη μου,να θέσει πιο υψηλούς στόχους και κυριότερο να πιστέψει στην εκπλήρωση τους! Μέσα από αυτό το σεμινάριο πήρα πιο συγκεκριμένες αποφάσεις,ξεκαθάρισα τους στόχους μου και να καταγράφω τον τρόπο που θα μπορέσω να τους πετύχω. Επιπλέον πήρα ιδέες όπως να μαζεύουμε κάθε μήνα το 10% των εσόδων μας ώστε να βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων μας. Ακόμα θα ήθελα να προσθέσω ότι εξαλείφθηκε πλήρως η πεποίθηση πως είναι αδύνατον να εκπληρωθούν κάποιοι στόχοι και πλέον κατάλαβα πως εάν το γιατί είναι ισχυρό τότε θα υπάρχει απόδοση ανεξαρτήτως τις δυσκολίες και τα εμπόδια.Εν κατακλείδι το κλίμα που δημιουργήθηκε, η επικοινωνία με τους ακροατές που επηρέαζαν και τους γύρω,οι ιδέες που ειπώθηκαν,η παραστατικότητα και τέλος η θέληση σας να πιστέψουμε στην εκπλήρωση των στόχων, μετέτρεψε μια τρίωρη ομιλία σε έναν σύντομο και πολύ ενδιαφέρον λόγο με μεγάλη επιρροή στους περισσότερους!

 

Αλισσαβάκη Εμμανουέλα - Μαθήτρια

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Ήμουνα αποσυντονισμένος, μπερδεμένος και σε σύγχυση.
Οι συστάσεις για “συστηματική εφαρμογή της γνώσης, η οποία είναι αυτή που φέρνει αποτελέσματα”, οι λίστες πρόκλησης νέας γνώσης και πλάνου δράσης ημέρας, οι αναφορές σε περιορισμούς και περιοριστικές πεποιθήσεις καθώς και η προτροπή αναβολής της αναβλητικότητας, λειτούργησαν πολύ θετικά στο να ξεμπερδέψω τα πράγματα. Επίσης να ανακάλυψα στόχους που ήταν σημαντικοί για εμένα και αποφάσισα να τους εκπληρώσω.

Ηρακλής Παπαδάκης - Συγγραφέας

Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου,ξεπέρασα τα όρια μου -προς το καλύτερο, καταπάτησα το “εγώ” μου με τις ιδέες σου,αναζωπυρώνοντας το μεγαλείο της ψυχής μου.

Κ.Τ. - Νοσηλεύτρια

Με βοήθησε η συμβουλή για τη δημιουργία λίστας με κατηγορίες για κάθε νέα γνώση, Με αυτόν τον τρόπο οργάνωσα όλες τις τεχνικές/γνώσεις που έχω αποκτήσει από βιβλία/σεμινάρια

Αρετή Μπόνια

Η πρώτη μου επαφή με τον Αχιλλέα έγινε εντελώς τυχαία μέσω μιας εκδήλωσης που ανακοίνωσε ένας πολυχώρος που ακολουθώ στο fb. Αποφάσισα να την παρακολουθήσω καθώς είμαι σε μία σχετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου.Αυτό που αποκόμισα από την ομιλία αυτή είναι μια απίστευτη σιγουριά ότι τελικά τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά ακόμα και όταν όλα δείχνουν το αντίθετο αρκεί να πάρουμε εμείς την απόφαση και να δουλέψουμε συνειδητά και με πίστη.

26/04/2019

Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή που σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου γνώρισα τον Αχιλλέα Γεωργίου και πήρα μέρος σε ένα Group Coaching που διοργάνωσε στα Χανιά. Μέσα από τη γνώση και τις συμβουλές του Αχιλλέα αλλά και μέσα από την γνωριμία με αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους που ήταν επίσης στο group πήρα δύναμη και είδα τη ζωή μου από μία άλλη οπτική γωνία.Το coaching ιδιαίτερα στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων με έκανε να δω ξεκάθαρα πράγματα που ήταν μπροστά μου χρόνια ολόκληρα αλλά δεν μπορούσα να τα δεχτώ.Ένα τεράστιο ευχαριστώ αρχικά στον Αχιλλέα αλλά και σε όλη την ομάδα του group.

Εύα Παυλάκη - Φωτογράφος

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Το σεμινάριο με βοήθησε να ξεκινήσω να βάζω σε μία σειρά τα πράγματα που έχω μέσα στο μυαλό μου.

Νίκος Καρτερούδης

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω
Πριν παρακολουθήσω το σεμινάριο ήμουν διστακτικός για κάποιες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω.
Πιστεύω ότι υπήρξαν αρκετά εργαλεία που θα με βοηθήσουν να γίνω ποιο συγκροτημένος και ποιο πειθαρχημένος στο να πετύχω τους στόχους μου. Επίσης ήταν για εμένα ένα μεγάλο μάθημα το να κάνω χρήση των γνώσεων μου με τα εργαλεία που πήρα.
Group Coaching 2019
Σίγουρα ένιωσα την βελτίωση πάνω μου όσο εγώ αλλά και γύρω μου. Άρχισα να βλέπω πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικά καθώς επίσης άρχισα να απολαμβάνω στις δύσκολες στιγμές το τρόπο που τις διαχειριζόμουν . Άρχισα να πανηγυρίζω τις νίκες μου πράγμα που μέχρι πρότινος δεν έκανα. Τέλος όλες οι τεχνικές ήταν πάρα πολύ σημαντικές αλλά θα ξεχωρίσω την τεχνική της διαπραγμάτευσης που για μένα ήταν αρκετά σημαντική.

Λάμπρος Αντωνίου - Στρατιωτικός

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Θα αρχίσω να θέτω μικρούς στόχους για να πετύχω… εκείνες οι μικρές νίκες έχουν την αξία τους… τα είπαμε αυτά ?

Ελένη Τριανταφυλλάκη - Υπεύθυνη προμηθειών, iso & haccp

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Γνωρίζω τι θέλω να κάνω και το πως. Μεγάλωσε το “γιατί” μου! Είδα ότι και άλλοι άνθρωποι προβληματίζονται και δυσκολεύονται να κάνουν την αρχή και το ότι δεν είμαι η μόνη μου έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο. Ελπίζω να συνεχίσω την προσπάθεια και τα λόγια το Αχιλλέα να τα θυμάμαι/εφαρμόζω και μετά από πολύ καιρό!

Χρυσαφένια Μπατσαούρα - Φοιτήτρια

Ήμουν σε επαγγελματικό μεταίχμιο και ήθελα να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις μου και να πάρω νέες αποφάσεις.
Στη διάρκεια της εκπαίδευσης άλλαξαν οι στόχοι μου και τροποποιήθηκαν τα θέλω μου.
Αυτό που με βοήθησε ήταν στην αρχή το “ταρακούνημα” και στο τέλος η θετική καθοδήγηση.

Μηλιά Γιάντσιου - Θεραπεύτρια

Ήμουν ένας πολύ εκρηκτικός άνθρωπος, ο οποίος αντιδρούσε στα πάντα με το παραμικρό.
Το Coaching με βοήθησε να αντιμετωπίζω με άλλο μάτι όλα τα συμβάντα στη ζωή μου, με θετική προοπτική και να ψάχνω το μάθημα που μου δίνει καθετί.
Έμαθα να βγαίνω από τη ζώνη βολικότητάς μου και να κυνηγάω με πάθος τα όνειρά μου. Έμαθα να είμαι ευγνώμων
Τέλος, η εικόνα του Ιδανικού Εαυτού μου συνέχεια στα μάτια μου μπροστά, είναι ο οδηγός μου!!!

Γεώργιος Μποϊλές - Επιχειρηματίας

Πολλά συγχαρητήρια…….???
Όποτε γράφεις, κυριολεκτικά ρουφαω σαν σφουγγάρι τη κάθε σου λέξη.. Ότι λες στα βίντεο σου και ότι γράφεις, είναι τοσο σημαντικά να τα ακούμε και να τα διαβάζουμε, γιατί όχι απλά γινόμαστε καλύτεροι προς τους εαυτούς μας, αλλά και προς τους ανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν… Μπράβο!

Μαρία Λιόντου

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Τα coaching με βοήθησαν πάρα πολύ σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής μου.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εμπειρία μέσα σε όλο αυτό. Πιστεύω επίσης πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους να βιώσουν αυτήν την εμπειρία.Οι τεχνικές με βοήθησαν πάρα πολύ στη καθημερινότητα μου τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Μου υπενθυμίζουν να μου υπενθυμίζω πως τίποτα δεν είναι δεδομένο , πως είμαστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματά μας και πως μπορεί να μην είμαι ακόμα στο επίπεδο που θέλω, όμως δεν ξεχνώ να απολαμβάνω την κάθε στιγμή της ημέρας μου.Και για αυτά τα μικρά άλλα τόσο σημαντικά πράγματα, σας είμαι πολύ ευγνώμων.

Θεοχάρης Τσανδήρ – Βέλγιο

Σπουδάστής στο πρόγραμμα: IslandofMan Success Coaching Academy

Το σεμινάριο με βοήθησε να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου, όλα αυτά που θέλω να πετύχω και να τα βάλω σε μια ροή (τάξη). Οι ιδέες και η τεχνικές είναι πολύ βοηθητικές για να φτάσεις στους στόχους σου.

Μαλβίνα Βακανά

Τραπεζικός υπάλληλος

Σεμινάριο: Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Το σεμινάριο με βοήθησε να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου και να είμαι πιο δημιουργική πιο αποφασιστική. Να βλέπω τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη πλευρά

Κατερίνα Γιακουμή

Νηπιαγωγός

Ευχαριστώ θερμά τον Αχιλλέα που με βοήθησε, μέσα σε μια ώρα να συνειδητοποιήσω με την τεχνική του ,πόσο μακριά ήμουν από τους στόχους μου……Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό το σημαντικό βήμα μου…κ εύχομαι να εκπαιδεύσετε ανθρώπους πολλούς ,σαν τον Αχιλλέα ! 

Φιλιώ Αραπάκου 

Ιδιωτικός υπάλληλος – Χανιά

Είχα ήδη δομήσει τη ζωή μου με τρόπο που με έφερνε πιο κοντά στο να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου και απολάμβανα την καθημερινότητα μου, όταν αποφάσισα να εντρυφήσω περισσότερο και σε κάποιες βασικές λεπτομέρειες που με απασχολούσαν! Επέλεξα τον Αχιλλέα καθώς τον γνώριζα και τον εκτιμούσα. Εντάχθηκα σε μία ομάδα και συμπορευτήκαμε σ’έναν όμορφο δρόμο, αποδομώντας στρεβλές πεποιθήσεις, υπογραμμίζοντας τα σημαντικά, αναζητώντας διαφορετικές οπτικές γωνίες, και ανακαλύπτοντας λίγο περισσότερο την αλήθεια μας και τον τρόπο να άγουμε τη ζωή μας πιο αρμονικά.

Παιδαράκη Χρύσα

Ασφαλιστική σύμβουλος – Χανιά

Άρχισα να με αγαπώ και να με σέβομαι, άρχισα να επικοινωνώ με ενσυναίσθηση. Να μιλάω για τα συναισθήματα μου στους ανθρώπους που με περιβάλλουν όταν κάτι με ενοχλεί. Να λέω όχι ,να μην είμαι πλέον θύμα,το “κάλο παιδί”. Άρχισα να έχω υπομονή και να μην είμαι τόσο νευρική .Να με κακομαθαίνω,να περνάω ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν έχω πλέον τόσες κρίσεις πανικού και άγχους. Έμαθα να απολαμβάνω κάθε στιγμή σαν να είναι η πρώτη φορά.Να δίνω και να προσφέρω, χωρίς να αναλώνομαι. Βρήκα το θάρρος κι έφυγα από μια δουλειά και βρήκα μια εργασία με καλό ωράριο και σεβασμό στο πρόσωπο μου, που αναγνωρίζουν την προσφορά μου και την ακούραστη πεισματάρα προσωπικότητά μου. Για όλα αυτά και για άλλα πολλά σε ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα μου. Είσαι το πρότυπο μου…

Μαριάννα Λαγουδάκη

Ιδιωτική υπάλληλος – Ηράκλειο

Σεμινάριο: Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω Μετά το σεμινάριο άλλαξε θετικά ο τρόπος που αισθάνομαι και αντιλαμβάνομαι. Έμαθα ότι η γνώση είναι παρά πολύ καλή, αλλά η συστηματική εφαρμογή της γνώσης, είναι δύναμη.

Μαρία Γρηγορίου

Νηπιαγωγός – Λάρνακα

Έμαθα πως να βάζω καθημερινό πλάνο δράσης. Βλέπω τον κόσμο με το φίλτρο της αγάπης και στο τέλος ό,τι και να γίνει κερδίζω. Nα κατανοώ τα λάθη των ανθρωπίνων σχέσεων.

Κωνσταντίνος Τσαμούδαλης

Electrical and Computer engineering – Χανιά

Γνώρισα τον Αχιλλέα αρχικά μέσω διαδικτύου και μετά από κοντά μέσα από τα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης του IslandofMan. Χωρίς να τον γνωρίζω τότε προσωπικά μου πρότεινε ο ίδιος μια ώρα δωρεάν online personal coaching συνεδρία και είπα ναι αμέσως διότι με τον τρόπο που με προσέγγισε ήταν πλήρως επαγγελματικός και μου έβγαζε εμπιστοσύνη. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση μπορεί να φανεί παράξενο ήταν η ερώτηση που μου έκανε τότε ο Αχιλλέας στο τέλος του coaching. 《Aν σε ρωτούσα ποσά θα άξιζε για σένα η προσωπική ανάπτυξη σε χρηματικό πόσο, ποσά θα έλεγες;; €10, €100, η €1000000;;; 》 Τότε του είχα απαντήσει μόνο €100 χωρίς να έχω καταλάβει την άξια της προσωπικής ανάπτυξης. Το ποσά ωφελήματα έχει σε έναν άνθρωπο και το πόσο τον αλλάζει σε πολύ τέτοιο επίπεδο κάνοντας τον, την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Μετά από λίγο όμως το συνειδητοποίησα. Αυτή ήταν και η αρχή της δίψας μου για προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση, από τον Αχιλλέα χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος. Τώρα καταλαβαίνω πως η προσωπική ανάπτυξη αξίζει €1000000 !!! Ευχαριστώ αγαπημένε μου Αχιλλέα!

Μαρία Σοφοκλέους – Λεμεσός

Φοιτήτρια – ΤΕΠΑΚ

Καθώς ολοκληρώνεται ένας χρόνος συνπόρευσης  με τους Νησάνθρωπους-Συνοραματιστές-Συμμαθητές, στο υπέροχο ταξίδι εκπαίδευσης στην τάξη της Ακαδημίας….., ένα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που με διακατέχει ….. Πληρότητα.  

Συνεργαστήκαμε, συνεξελιχθήκαμε και λάβαμε γνώση που πρώτα εφαρμόσαμε στους εαυτούς μας, για να κατευθυνθούμε στα μονοπάτια της προόδου και της προσωπικής εξέλιξης, ώστε να εισπράξουμε την χαρά της αυτοεπιβεβαίωσης.

Είναι υπέροχο το συναίσθημα του να μεταφράζεις τα καθημερινά θαύματα που συμβαίνουν στις ζωές μας και να απολαμβάνεις τη διαδρομή προς την επίτευξη των στόχων, αξιοποιώντας τους απεριόριστους πόρους, που όλοι διαθέτουμε.

Νικόλα και Αχιλλέα, ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να βιώσω αυτήν την εμπειρία και δεσμεύομαι να φανώ άξιος συνεχιστής και υποστηριχτής του Οράματος και της Φιλοσοφίας του “Ανθρώπου στο Νησί”.
Ειλικρινά Ευγνώμων,

Νίκος Γιουφτσιάδης

Ιδιοκτήτης Rodopi Hotel-Komotini

<< Prev
Next >>

 

   Βιογραφικό Αχιλλέα Γεωργίου

 

 

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1984.

 

Αποφοίτησε το 2007 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) της Ελλάδος, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού, και υπηρέτησε μέχρι το 2013 με τον βαθμό του Υπολοχαγού στην Κύπρο. Με ειδικότητα στις διαβιβάσεις, υπηρέτησε ως διοικητής ανεξάρτητης υπομονάδας, διμοιρίτης διαβιβάσεων στις κύριες αναμεταδόσεις δικτύων της Κύπρου (για τη δημιουργία επικοινωνίας όλων των μονάδων του νησιού μεταξύ τους) και διμοιρίτης Τακτικού Στρατηγείου ΓΕΕΦ (υπεύθυνος για τις επικοινωνίες του Αρχηγού ΓΕΕΦ σε πολεμική περίοδο με τις κύριες μονάδες).

 

Παρακολουθεί από το 2011 παγκόσμιες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.

Το Σεπτέμβριο του 2011 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το δικτυακό μάρκετινγκ. Κατάφερε μόλις σε 9 μήνες να γίνει director (διευθυντής) στην εταιρεία όπου ήταν αντιπρόσωπος και να ταξιδέψει στην Αμερική για το διεθνές σεμινάριό της. Στη συνέχεια του δόθηκε η δυνατότητα, μέσα από τις εκπαιδεύσεις, να ταξιδέψει σε πάρα πολλούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και πολιτισμούς.

 

Το 2015 ανέπτυξε και άλλες  online υπηρεσίες οι οποίες εξυπηρέτησαν αρκετές επιχειρήσεις. Ένα τέτοιο project είναι και το chaniaeshop community που ενώνει καταναλωτές και επιχειρηματίες στην πόλη των Χανίων με στόχο να ενημερώνονται για τα νέα της αγοράς.

 

Από το 2016 εξελέγη ως Γραμματέας του Συλλόγου Κυπρίων Χανίων, όπου και εκπροσωπεί το σύλλογο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και ομιλίες.

 

Τον Μάιο του 2017 αποφοίτησε με εξαιρετική απόδοση από το IslandofMan Success Coaching Academy. Πριν ακόμη από την αποφοίτησή του, του προτάθηκε συνεργασία από την ομάδα του IslandofMan Success Philosophy και τον δημιουργό της Νικόλα Σμυρνάκη.

 

Ο Αχιλλέας πλέον είναι  Success  Coach (επίσημος συνεργάτης) της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan  Success  Philosophy) όπου,  μέσα από όλο αυτό το ταξίδι, εμπνεύστηκε για τον δικό του σκοπό υποστηρίζοντας το moto:

Το μεγαλύτερο εμπόδιο των ανθρώπων, είναι που δεν γνωρίζουν τις δυνατότητές τους

 

Σκοπός του είναι βοηθήσει τους ανθρώπους ώστε όλοι μαζί να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, ο καθένας μέσα από τη δική του προσωπική αλλαγή προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!

 

Γεννηθήκαμε για να είμαστε χαρούμενοι, να δίνουμε και να λαμβάνουμε αγάπη, κάνοντας τους ανθρώπους γύρω μας χαρούμενους μέσα από αυτό που τους προσφέρουμε. Με αυτόν τον τρόπο, ανακαλύπτουμε την πραγματική ευτυχία που πηγάζει μέσα από την προσφορά μας στο σύνολο.

 

Ο Αχιλλέας, εφαρμόζει και… μεταδίδει όλα τα παραπάνω μέσω σεμιναρίων, θεατρικών παραστάσεων, άρθρων και video, εμπνέοντας τους συνανθρώπους του να έρθουν πιο κοντά στην προσωπική ανάπτυξη και σε αυτό που αγαπάνε.

 

Είναι διευθυντής της Ακαδημίας του IslandofMan Success Coaching Academy, όπου μέσα από τις εκπαιδεύσεις βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν coaches. Ανθρώπους που μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας με τη σειρά τους άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν τον σκοπό της ζωής τους.

 

Ο Αχιλλέας έχει επίσης δημιουργήσει την προσωπική του ιστοσελίδα όπου περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες, ενημερώσεις, άρθρα, ebooks, σεμινάρια, videos κ.λπ., μαζί και το ebook που έχει γράψει με τίτλο  Οι κανόνες της Ελευθερίας και του Πλούτου (όπου το όνομα του ιδανικού του εαυτού είναι Δραπέτης των Καιρών – δηλαδή ο άνθρωπος-πρότυπο για εκείνον),το  οποίο διανέμεται δωρεάν στο διαδίκτυο.

 

Το Μάιο του 2018 πραγματοποίησε ομιλία (coaching στους κρατούμενους), στη βιβλιοθήκη του αγροτικού καταστήματος κράτησης της Αγιάς Χανίων. Μια εθελοντική προσπάθεια που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος. Δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2019  επιλέχθηκε από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για 24 ώρες εκπαίδευση coaching σε κρατούμενους στο αγροτικό κατάστημα κράτησης της Αγιάς Χανίων.

 

Στις 08/12/2018 πραγματοποίησε στην πόλη των Χανίων τη θεατρική παράσταση Το καλύτερο δώρο είσαι ΕΣΥ της οποίας όλα τα έσοδα δόθηκαν στον εθελοντικό οργανισμό Κηφαμέα. Ένας πρωτοποριακός τρόπος εκτέλεσης σεμιναρίων με θεατρικά στοιχεία, με σκοπό την προσωπική  ανάπτυξη των συμμετεχόντων.


successcoaching.gr

Email: Runwayoftheages@gmail.com

Facebook  

Twiter

Instagram

Linkedin 

 

Τι είναι για μένα ο Άνθρωπος στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy):

O Άνθρωπος στο Νησί για εμένα μεταφράζεται σε ένα ταξίδι ζωής που μέσα από αυτό ανακαλύπτεις τις πραγματικές δυνατότητές σου και ποιος πραγματικά είσαι. Ένα ταξίδι που όποιος το περάσει, πλέον βλέπει την ζωή με το μάτι της αλήθειας.

Μάθετε περισσότερα για το Leadership Coaching (Εκπαιδεύσεις ηγεσίας), πατώντας εδώ.

 

Testimonials

“Μέρα με την μέρα εδώ και 3 χρόνια ανακαλύπτω τον ιδανικό μου εαυτό με οδηγό μου τον φίλο και συνεργάτη Αχιλλέα Γεωργίου”

Μάνος Αγγουριδάκης - Φοιτητής Ηλεκτρονικής 1 Δεκεμβρίου 2017

“Η συνεργασία μου με τον Αχιλλέα Γεωργίου με βοήθησε να έχω περισσότερη θετική επίδραση στους ανθρώπους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”

Μυρσίνη Δρακάκη - Ψυχολόγος 2 Δεκεμβρίου 2017

“Η επαγγελματική μου εξέλιξη ήταν εκπληκτική με την βοήθεια του Αχιλλέα Γεωργίου, όπως και οι σχέσεις μου με τους δικούς μου ανθρώπους”

Νότα Βρουλάκη - Ασφαλιστική σύμβουλος 2 Δεκεμβρίου 2017

“Μέχρι τώρα έβλεπα πως αυτοί που ”ψάχνονται” ανακαλύπτουν ότι η αλλαγή ξεκινάει από τον εαυτό μας. Γνώρισα τον Αχιλλέα και χάρηκα που είδα πως και οι άνθρωποι των επιχειρήσεων,πιστεύουν πια το ίδιο ”όλα εξαρτώνται από εμάς”

Σοφία Πατέλη - Ηθοποιός- Ραδιοφωνική παραγωγός 2 Δεκεμβρίου 2017

Με βοήθησε πολύ το να είμαι με μια ομάδα που βοηθάει ο ένας τον άλλο και στηρίζουν το συνεργάτη.
Έχω αλλάξει κάποια πράγματα στη ζωή μου χάρη σε όλο αυτό που έζησα με την ομάδα.
Έχω γίνει πιο κοινωνική ασχολούμαι με πράγματα που μου αρέσουν και έχω σκοπό να πάω και άλλα ταξίδια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα.

Ιωάννα Περκολαράκη - Ιδιωτική Υπάλληλος 2 Δεκεμβρίου 2017

Πραγματικά με βοήθησαν αυτά που μου είπες χθες, σήμερα είμαι πιο χαρούμενη γιατί αντιμετωπίζω το άγχος και τον φόβο μου. Πραγματικά είχες δίκιο, σε ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα πολύ

Ευτυχία Δεληγιωργάκη 2 Δεκεμβρίου 2017

Δουλεύοντας προσωπικά με τον Αχιλλέα, βρήκα την αυτοπεποίθησή μου και έτσι ανάπτυξα την επαγγελματική μου δραστηριότητα.

Γιώργος Ραπτόπουλος - Θεσσαλονίκη 8 Δεκεμβρίου 2017

Έκανα μια από τις πιο σημαντικές συνηδητοποίησεις της ζωής μου στην συνάντηση μου με τον Αχιλλέα Γεωργίου, αξία ανεκτίμητη.

Βασίλης Σταυρουλάκης - Φαρμακοποιός 10 Δεκεμβρίου 2017

“Μέσα από τη συνεδρία που έκανα με τον Αχιλλέα αναζωογόνησα και πάλι τον σκοπό μου που είναι να βοηθάω άλλους και είδα ξανά τι θέλω να κάνω με τον χρόνο που έχω διαθέσιμο.

Η ζωή και οι καταστάσεις σε κάνουν να απομακρύνεσαι από αυτά που θέλεις και το να μιλάς με έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία είναι ότι χρειάζεσαι.

Σ’ ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα καλή συνέχεια!”

Ανδρέας Ντρίτσος - Life Coach 12 Δεκεμβρίου 2017

Η συμπεριφορά και οι γνώσεις που προσφέρετε έχουν ξεπεράσει τη φαντασία μου , ο επαγγελματισμός και αντιμετώπιση σας είναι κάτι μοναδικό και με αυτό τον τρόπο το φταίω μετατρέπεται σε ”θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος ”. Είστε το πιο όμορφο και υγιές παράδειγμα προς όλους μας, ακλόνητοι σαν βράχοι μας δείχνετε το δρόμο της αγάπης και της επιτυχίας.

Αργυρώ Μπουζουνιεράκη - Τραγουδίστρια 15 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Αχιλλέα Γεωργίου που με έκανε να συνειδητοποιήσω το σκοπό μου ,να βάλω προτεραιότητες άλλα και να βρω τον εαυτό μου ξανά

Μαίρη Παυλάτου - Φοιτήτρια 16 Δεκεμβρίου 2017

Δύο σπουδαίες αλλαγές ήρθαν στη ζωή μου, μέσα από τις γνώσεις και τις τεχνικές που μας δίδαξες στα coaching. Η πρώτη είναι ότι ανακάλυψα και αντιμετώπισα το φόβο της απόρριψης που είχε δημιουργηθεί από το παρελθόν μου σχετικά με το φλερτ του αντίθετου φίλου, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια ξανά βγήκα επιτέλους ραντεβού! Η δεύτερη αλλαγή στη ζωή μου αφορά τα οικονομικά μου αφού τετραπλασίασα τα έσοδα μου τον επόμενο μήνα.

Μαρία Μυριδάκη - Web Content Writer στην εταιρεία Great Strength 31 Δεκεμβρίου 2017

Ήμουνα ναυαγοσώστης με ένα βασικό μισθό. Μέσα από την συνομιλία μας με τον Αχιλλέα Γεωργίου κατάφερα να ανακαλύψω αυτό που αγαπάω και να ασχοληθώ με την οικοδομή ως βοηθός πολιτικού μηχανικού. Έτσι διπλασίασα το εισόδημά μου και κάθε μέρα ένιωθα απέραντη χαρά που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα.

Αντώνης Κωνσταντίνου - Βοηθός Πολιτικού Μηχανικού 4 Ιανουαρίου 2018

Μόνο 15 λεπτά χρειάστηκαν για να πατήσει το κουμπί και να βγω από τη παγίδα που είχα μπει για καιρό, ότι δεν έχω χρόνο και ενεργεία να κάνω κάτι που αγαπάω. Μου είπε μπορείς αν το θέλεις πολύ και εγώ αρνήθηκα να τον ακούσω εκείνη τη στιγμή. Με τον τρόπο που μου το είπε, τα λόγια του επηρέασαν στο υποσυνείδητό μου. Στη συνέχεια άρχισα να κάνω πράξεις και πράγματα που με οδήγησαν τελικά να έχω χρόνο περισσότερο για εμένα και ξεκίνησα να πραγματοποιώ το ξεχασμένο όνειρό μου.

Άννα Τζ. – Ζωγράφος – Tattoo Artist 4 Ιανουαρίου 2018

“ΚΑΝΕ ΑΒΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ” ήταν η φράση που με έκανε να ταρακουνηθώ όταν σε πρωτογνώρισα. Προς μεγάλη μου έκπληξη στις τεχνικές του coaching με έκανες να συνειδητοποιήσω πως “δεν ακούω” παρόλο που θεωρούσα για εμένα το αντίθετο! Κάθε συζήτηση μας, ένα μάθημα. Και κάθε “μάθημά” σου μια ολόκληρη συζήτηση με το εσωτερικό μου κόσμο …Αχιλλέα μου είσαι εκπληκτικός επαγγελματίας, μα περισσότερο άνθρωπος!! Σε ευχαριστώ ολόψυχα για ότι έχεις κάνει και για ότι κάνεις για μένα…

Γωγώ Αραπάκου – Ιδιωτική Υπάλληλος 4 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα κατάφερα να διαβάσω το κείμενο που μου έχεις στείλει και ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σε ευχαριστήσω, γιατί στα λόγια σου είδα για άλλη μία φορά εμένα, είναι ακριβώς αυτό που πιστεύω και μοιράζομαι με τον κόσμο και ανακαλύπτω κάθε μέρα στο υπέροχο ταξίδι της ζωής μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω σε κάποιο σεμινάριο η ομιλία σου θέλω να με ενημερώνεις σχετικά με το μεγάλο και φωτεινό σου έργο να είσαι πάντα καλά.

Χριστίνα Ουτοπούλου Biodynamic Craniosacral therapy 15 Ιανουαρίου 2018

Υπάρχει λένε η διάσημη λίστα με τα «To Do’s», την οποία ποτέ δεν προλαβαίνεις. Η ημέρα τελειώνει. Νιώθεις ανικανοποίητος καθώς περνάει ο χρόνος και η λίστα αυτή μεγαλώνει. Κι άλλο, κι άλλο, και ο Αχιλλέας βάζει ένα φρένο: «Time Management Ελένη»! Λογική τεχνική που έχει μεταμορφώσει τη μέρα μου με τρόπο, που ξέρω πλέον ακριβώς τι πρέπει να κάνω, πότε, με ποιους, έτσι ώστε να είμαι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα των πράξεων μου, δηλαδή ευτυχισμένη! Και φυσικά να μπορώ παράλληλα να προσφέρω ακόμα περισσότερα από όσα νόμιζα ότι προλαβαίνω! Αχιλλέα, συνέχισε να μας εμπνέεις και να μας καθοδηγείς !!!

Ελένη Γιάγκου – Business Consultant / Analyst 22 Ιανουαρίου 2018

Αχιλλέα μου σε Υπερ ευχαριστώ για την εκπληκτική διάθεση σου στο να με βοηθήσεις σε όλη αυτή την διαδρομή για την απόκτηση της Πιστοποίησης και όχι μόνο. Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με ένα άνθρωπο που έχει ψηλά ως αξία την Αγάπη και την Προσφορά! Συνέχισε να εμπνέεις και να αλλάζεις τις ζωές τον ανθρώπων!! Ήσουν και είσαι πάντα εκεί για να μου υπενθυμίζεις το πόσο δύναμη έχω μέσα μου και το πόσα σπουδαία πράγματα μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα!!

Σοφία Μακρή - Certified Success Coach of IslandofMan Success Philosophy 26 Ιανουαρίου 2018

Μέσα από τα Coaching βρήκα το νόημα για πιο λόγο ήρθα σε αυτό τον κόσμο. Βρήκα τον εαυτό μου. Με τους έξι τρόπους αναβολής της αναβλητικότητας, έγινα πιο παραγωγικός, αυξήθηκε το εισόδημά μου και έμαθα να ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή της ζωής μου. Να εξελίσσομαι καθημερνά. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

Πάνος Χερουβάκης - Θεραπευτής 31 Ιανουαρίου 2018

Είμαι ευγνώμων που αποφάσισα να παρακολουθήσω τo Group  Success Coaching με τον Αχιλλέα Γεωργίου. Μέσα από τα sessions πέτυχα να μην είμαι πια αναβλητική και να ξεπεράσω κάποιους φόβους μου. Με τις τεχνικές κατά της αναβλητικότητας κατάφερα να ξεπεράσω το άγχος μου, καταγράφοντας τα πάντα. Ήταν σημαντική στιγμή για εμένα όταν βγήκα από την αίθουσα μετά την τεχνική του φιλικού φόβου και κατάλαβα πόσο αστεία ήταν αυτά που φοβόμουν και δεν έκανα.

Χρύσα Τσουπάκη - Συνταξιούχος 3 Φεβρουαρίου 2018

Κρυστάλλινο βλέμμα, γνήσιο χαμόγελο, ανοιχτή καρδιά. Αυτός είσαι, Αχιλλέα. Κάθε κουβέντα σου αλεξικέραυνο στην αλήθεια μου. Γιατί, όπως μου έμαθες, η αλήθεια φαίνεται μέσα από την απλότητα κι ας την νομίζουμε σκληρή και πολύπλοκη. Να μην σταματήσεις ποτέ να είσαι ποιοτικός άνθρωπος. Κάθε φορά που σε συμβουλεύομαι, διαπιστώνω ότι τα θαύματα ακόμα συμβαίνουν. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να αποτελείς πηγή ενέργειας και πρότυπο έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους. Γιατί, ξέρω, και ξέρεις, πως έτσι θα φτάσεις στην δική σου ευτυχία.

Μαρία Παναγιώτου - Ψυχολόγος - Συγγραφέας - Ανώτερη λειτουργός νεολαίας ΚΟΚΕΝ 7 Φεβρουαρίου 2018

Με τον Αχιλλέα μετράμε ήδη αρκετά χρόνια γνωριμίας και ανεπιφύλακτα πρέπει να παραδεχτώ ότι κάθε συνάντηση μαζί του είναι μια ένεση χαράς ,θετικής ενέργειας!  Εγώ θα του ευχηθώ ότι και αν κάνει στην ζωή του να συνεχίσει να το κάνει με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό!

Ρούλα Παγιαλάκη Ιδιοκτήτρια Καταστήματος – Ραδιoφωνική Παραγωγός -Author στο loveletters.gr 7 Φεβρουαρίου 2018

Στο τριήμερο σεμινάριο πήγα με συγκεκριμένα πιστεύω για μένα και το μέλλον μου.
Όταν ο Νικόλας μας μίλησε για τις ανώτερες ανάγκες και το σκοπό της ζωής συνειδητοποίησα ότι άλλα ήθελα, άλλα πίστευα και άλλα χρειαζόμουν, είχα μπερδευτεί εντελώς για το τι ζητούσα και χρειαζόμουν στη ζωή μου.
Στη συνέχεια με τη βοήθεια του Νικόλα και του Αχιλλέα βρήκαμε τι ακριβώς απολαμβάνω να κάνω στη καθημερινότητα μου εκπληρώνοντας τις ανάγκες μου.
Εδώ και ενάμιση μήνα μαζί με τη γυναικά μου έχουμε το δικό μας ταβερνάκι. Μέσα αυτό εκπληρώνω τις ανάγκες μου, και σκοπός μας είναι η εκπλήρωση των αναγκών των πελατών μας μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Μάριος Αντωνιάδης - Πωλητής - Ιδιοκτήτης Μεζεδοπωλείου 4 Μαρτίου 2018

Πριν το τριήμερο σεμινάριο βρισκόμουν σ ένα μπερδεμένο σταυροδρόμι της ζωής μου, έκανα 3 δουλειές, τα οικονομικά μου ήταν χάλια και δεν είχα χρόνο ούτε για το παιδί μου, ούτε για τη προσωπική μου ζωή. Μετά το τριήμερο σεμινάριο χρησιμοποίησα τις τεχνικές που μας εισηγήθηκε ο Ν. Σμυρνάκης ( ανάγκες, τεχνική δημιουργίας ιδανικού εαυτού). Επίσης δουλέψαμε προσωπικά με τον Αχιλλέα Γεωργίου τις λίστες που μας οδηγούν στην επιτυχία. Αυτή τη στιγμή μετά από 6 μήνες έχω βρει μια σταθερή δουλειά που με ευχαριστεί και τα εισοδήματα μου έχουν τριπλαδιαστεί. Έχει ανεβεί η αυτοπεποίθηση μου και έχω απόλυτο έλεγχο της ζωής μου. Τη 2η μέρα του σεμιναρίου ρώτησα το Νικόλα πως μπορώ να βελτιώσω την οικονομική μου κατάσταση και βρέθηκα να δημιουργώ την 1η ατομική μου έκθεση ζωγραφικής. Ένα όνειρο που φάνταζε απίθανο να γίνει, με τόσα θέματα που είχα στη ζωή μου. Έβλεπα μέσα μου, τη βραδιά των εγκαινίων και βούρκωναν τα μάτια μου. Τόσο πολύ το ήθελα. 6 μήνες μετά έκανα τη 1η μου Ατομική έκθεση. Αυτό που έχω μάθει από τον Νικόλα τον Αχιλλέα και την ομάδα είναι πως δεν είναι αρκετό να ονειρεύεσαι. Αν θέλεις να δεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται πρέπει να έχεις πλάνο και να το τηρείς. Κατάλληλες συνθήκες δεν θα υπάρξουν ποτέ. Εμείς πρέπει να τις δημιουργήσουμε.

Φρόσω Ανδρέου - Εικαστικός και εκπαιδευτικός Τέχνης. 4 Μαρτίου 2018

Καταπληκτικέ Αχιλλέα πολύ ευγνώμων αισθάνομαι που μια μέρα καθαρά από περιέργεια αποφάσισα να παρακολουθήσω τα coaching σου!Ακολουθώντας τις οδηγίες που μας έδωσες στα coaching(αν κ δεν τα έχω εφαρμόσει στο 100 τοις 100, φαντάσου να τα εφαρμόσω) έχουν υπάρξει πολύ μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής μου! Συνέχισε έτσι για να συνεχίσουμε κ εμείς!

Βασίλης Ρέππας - Κομμωτής 27 Μαρτίου 2018

Αχιλλέα μου…με τη σημερινή σου παρουσία και την ξεχωριστή σου ομιλία στο Κατάστημά μας, κατάφερες να μας εμπνεύσεις, να μας προβληματίσεις, να μας παρακινήσεις και να μετατρέψεις ένα συνηθισμένο απόγευμα στη φυλακή, σε ένα ταξίδι εξερεύνησης του εαυτού και αναζήτησης των δυνατοτήτων μας. Μεγάλη πρόκληση για σένα να σταθείς με επιτυχία μπροστά σε ένα τόσο απαιτητικό κοινό και να μιλήσεις για το νόημα της ζωής και τη μετατροπή των εμποδίων σε ευκαιρίες. Ωστόσο, μεγάλη χαρά και για εμάς, που είχαμε αυτήν τόσο πολύτιμη και χρήσιμη εμπειρία, όπως επίσης και για την προσφορά των αντιτύπων του βιβλίου του Νικόλα Σμυρνάκη «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου» για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης των κρατουμένων μας (τα οποία όπως είδες οι ακροατές σου δανείστηκαν αμέσως)
 Εκ μέρους των κρατουμένων μας και του προσωπικού, ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από εδώ. Εις το επανιδείν !!!

Ζωή Χατζή – Κοινωνική Λειτουργός (καταστήματος κράτησης Αγιάς Χανίων) 6 Μαΐου 2018

Το ευχαριστώ είναι λίγο για να το εκφράσω σε έναν άνθρωπο σαν κι εσένα Αχιλλέα, οπότε στη ουσία το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχω λόγια να δείξω την ευγνωμοσύνη μου προς το πρόσωπο σου. Θέλω να ξέρεις ότι με έχεις βοηθήσει να κατευθυνθώ προς τον σκοπό της ζωής μου, να δω τα πράγματα από άλλη σκοπιά και να αντιμετωπίσω καταστάσεις με περισσότερη σοφία. Ιδιαίτερα με ταρακούνησες τις στιγμές που έγινες πιο αυστηρός μαζί μου αφού εντόπισες ότι ίσως αυτό να χρειαζόμουν στην προκειμένη περίπτωση. Μέσα από το coaching έχω βελτιώσει τόσο τα προσωπικά μου, όσο τα συναισθηματικά μου αλλά και τα επαγγελματικά μου.
Σ’ ευχαριστώ.

Νίκος Λοΐζου - Επιχειρηματίας - Coffee Island Franchise Owner 12 Αυγούστου 2018

Στην πρώτη συνάντηση με τον Αχιλλέα ήμουν διστακτικός δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Ήμουν ένας άνθρωπος χωρίς προγραμματισμό για τα σημαντικά θέματα της ζωής μου. Ο Αχιλλέας μέσω της εξωστρεφής του προσωπικότητας με έκανε πολύ γρήγορα να νιώσω άνετα και να ανοιχτώ. Επίσης με διάφορες τεχνικές όπως τις λίστες  και χάρτες υλοποίησης στόχων του IslandofMan Success Philosophy με βοήθησε στο να ξεκαθαρίσω τους στόχους μου και έτσι κάθε μέρα να δουλεύω στοχευμένα και μεθοδικά για να τους πετύχω.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ Αχιλλέα.

Γρηγόρης Ντίλης - Καθηγητής Κινέζικης Γλώσσας 23 Σεπτεμβρίου 2018

 Είμαι μητέρα 2 παιδιών. Ζω στην Κέρκυρα με τα παιδιά μου. Η καθημερινότητά μου ήταν 18 ώρες στο πόδι εργαζόμενη μητέρα και νοικοκυρά. Οι μέρες τα χρόνια περνούσαν χωρίς φροντίδα του εαυτό μου. Μια μέρα πρόσεξα ότι η φύση είχε ανθίσει. Είχε μπει η άνοιξη.        Κατάλαβα ότι δεν είχα χρόνο ούτε να κοιτάξω και να μυρίσω αυτή την ομορφιά. Αναρωτήθηκα τι κάνω. Ζω; Τότε ήταν που έμαθα το viber και το YouTube από την κόρη μου.
Και τότε ήρθε στη ΖΩΗ μου ο Νικολας Σμυρνάκης από ένα video στο YouTube. Αυτό ήταν!!! Με άγγιξε,στις επόμενες μέρες αγόρασα το βιβλίο του η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου  και στους επόμενους μήνες έκανα το πρώτο μου Group coaching με τον Αχιλλέα Γεωργίου.
Στο Group χρησιμοποίησα τις τεχνικές με τις λίστες που οδηγούν στην επιτυχία. Επιτυχία με τον εαυτό μου ζώντας χαρούμενα και με χρόνο να ολοκληρώσω το όνειρο μου. Το ‘Cecilia’s apartments’ (διαμέρισμα για ενοικίαση) που ολοκληρώθηκε με πίστη, αγάπη, εμπιστοσύνη μέσα από τις λίστες. Είχα βάλει ημερομηνία εκπλήρωσης 6 μήνες μετά από την ημέρα που το κατέγραψα στη λίστα μου.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ  θερμά Νικόλα για όλα όσα έμαθα!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ θερμά και τον Aχιλλέα που μέσα από το Group έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου και να οδηγούμε στην επιτυχία!!

Σεσίλια Κολοβού - Οικοκυρά 23 Σεπτεμβρίου 2018

Είναι μερικοί άνθρωποι που συναντάμε στη ζωή μας, που καταλαμβάνουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Αποτελούν θετικό πρότυπο και απολαμβάνουμε στο έπακρο την παρέα μαζί τους! Ένας από τους ανθρώπους αυτούς για εμένα, είναι ο Αχιλλέας. Είχα την χαρά να παρακολουθήσω την θεατρική παράσταση που παρουσίασε με τίτλο ” Το καλύτερο δώρο είσαι εσύ ” στα Χανιά, και η έκπληξη και η συγκίνησή μου ήταν μεγάλες. Σε μια βραδιά που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ο Αχιλλέας για ακόμα μια φορά μας έδειξε πως μέσα από την προσφορά και την αγάπη μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι, πως μόνοι μας δημιουργούμε την τύχη μας, πως το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα συναντήσουμε είναι ότι δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και φυσικά πως μέσα από δράσεις που μας φαίνονται άβολες, έρχονται αριστουργηματικά αποτελέσματα! Εύχομαι με το ” μαγικό ραβδί ” που κρατάς στα χέρια σου να συνεχίσεις να επηρεάζεις θετικά όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς!

Ιωάννα Παπαθεοδώρου - Ιδιωτική Υπάλληλος 18 Δεκεμβρίου 2018

Αχιλλέα Γεωργίου είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα. Είσαι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα, άξιες και όραμα. Είμαι σίγουρη πως με το πάθος και τη δυναμικότητα σου έχεις να προσφέρεις πολλά ακόμα εκεί έξω. Είσαι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα και αξιοποιώντας τα περνάς πολλά μηνύματα στον κόσμο και τον εμπνέεις να ακολουθεί τα όνειρα του. Συνέχισε με την υπόλοιπη ομάδα του Ανθρώπου στο Νησί να εμπνέετε τον κόσμο και να τον κάνετε καλύτερο.

Μαρία Μαστορακάκη - Φοιτήτρια 18 Δεκεμβρίου 2018

Μέσα μου άλλαξε ότι από την μικρή θλίψη άγχος νεύρα της καθημερινότητας μου μέσα σε λίγα λεπτά μέσα από ένα πολύ ωραίο μικρό θέατρο πήρα μεγάλη χαρά ……κ δύναμη….

Πωλίνα Κορτσάρη - Ξενοδοχουπάλληλος 18 Δεκεμβρίου 2018

“Το καλύτερο δώρο είσαι εσύ”
Ότι πιο όμορφο έχω δει αυτές τις μέρες… σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου έχεις να ξέρεις. Συνέχισε αυτό που κάνεις είσαι πολύ χαρισματικός άνθρωπος και χαίρομαι πραγματικά που σε έχω γνωρίσει!!!

Αρετή Καλιώρα - Δημόσιος Υπάλληλος Διεύθυνση δασών Χανίων 18 Δεκεμβρίου 2018

“O Aχιλλέας μου έμαθε πως οι λίστες εκπλήρωσης είναι το ψωμοτύρι της επιτυχίας και ο εχθρός της αναβλητικότητας με άμεσο, κάθετο αλλά και ευγενικό τρόπο. Έπεται μια συναρπαστική συνέχεια μαζί του με πιο συχνές συναντήσεις και μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης των δεξιοτήτων για ευτυχία, άρα και για επιτυχία στη ζωή μου. Σ΄ευχαριστώ πολύ coach.”

Δημήτρης Παπαδόπουλος - Γραφίστας 18 Δεκεμβρίου 2018

Αχιλλέα μου, εκφράζοντάς σου το ευχαριστώ μου, την ευγνωμοσύνη μου και την αγάπη μου για αυτό το υπέροχο που είσαι, σου θυμίζω αυτό:  Στην πρώτη μας διαδικτυακή συνάντηση, ένοιωθα σαν ναυαγός σε φουρτουνιασμένη θάλασσα (θυμάσαι!!!). Κι εσύ…, αντίθετα με την προσδοκία μου, δε με έβγαλες στην ασφάλεια της στεριάς. Όχι. Έντεχνα  και υπομονετικά, με έμαθες, άλλοτε να βυθίζομαι στη μαγεία του βυθού, ανακαλύπτοντας και αναδύοντας στην επιφάνεια  τους κρυμμένους θησαυρούς και αξίες μου και άλλοτε πως να απολαμβάνω τα αφρώδη κύματα, αντιμετωπίζοντάς τα ως προκλήσεις ζωής.
Με ώθησες να πετάξω πάνω απ τα σύννεφα, τραγουδώντας “πάνω απ τα σύννεφα μαζί μου έλα”, προσκαλώντας και άλλους να ανυψωθούν μαζί μου.
Να συνεχίσεις να έχεις τον ενθουσιασμό, την έμπνευση , τη διαδραστικότητα, τα εύστοχα παραδείγματα, το χαμόγελο, το “οιστρηλατικό” ταμπεραμέντο, την ισχυρή παρακίνηση, την αμεσότητα, τη ζωντάνια, τη συνέπεια, το σεβασμό, τη δίψα για νέα γνώση, την κατανόηση, την ευελιξία, την αντίληψη, την ενσυναίσθηση, την επικοινωνιακή δεξιότητα, την ευστοχία και την ευγενική καλοσύνη. Είσαι ένας άνθρωπος που θέλεις να εξελίσσεσαι, και εύχομαι να μην το αλλάξεις ποτέ.
Και όλα αυτά γιατί είσαι:
Με μια λέξη:Ηγέτης!!!! Σε αγαπώ!!!
Γεωργία

Γεωργία Ρίζου - Εκπαιδευτικός 18 Δεκεμβρίου 2018

Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις να εκφράσω αυτό που νιώθω και το πόσο με βοήθησε.. Είμαι ευγνώμων που μέσω της Μαρίας κατάφερα να γνωρίσω τον Αχιλλέα Γεωργίου έναν απίστευτο άνθρωπο. Νιώθω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχω εξελιχθεί και να νιώθω δυνατή να αντιμετωπίσω κάθε δυσκολία.. Αρχικά λοιπόν αντιμετώπισα το φόβο μου να μπω στο λεωφορείο!! Και συνεχίζω με τη βοήθεια του να αντιμετωπίζω κάθε τι που φοβάμαι!

Δέσποινα Φραγκιαδάκη - Ιδιωτική Υπάλληλος 18 Δεκεμβρίου 2018

Αχιλλέα μου, καλημέρα! Διάβασα τη συνέντευξή σου, τη βρήκα εξαιρετική! Οι απαντήσεις σου απόλυτα στοχευμένες και ουσιαστικές και μέσα στην απλότητά τους μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά του αναγνώστη! Εύγε!

Κατερίνα Παπαδημητράκη - Δικηγόρος 28 Δεκεμβρίου 2018

Αχιλλέα μου θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για την συνεργασία μας και τις πολύτιμες πληροφορίες που μοιράστηκες μαζί μου όλο αυτό τον καιρό.
Είμαι ευγνώμων που ήρθες στη ζωή μου.
Με βοήθησες να γνωρίσω τον εαυτό μου, να φτιάξουν οι σχέσεις μου με τον άντρα μου και όλη τη οικογένειά μου.
Επίσης έμαθα τρόπους να εξελιχθώ στη δουλειά μου.
Είσαι υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος και θα σε θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη.
Ευχαριστώ από καρδιάς αγαπημένε μου..

Ελένη Κασιμάτη - Νοικοκυρά 4 Ιανουαρίου 2019

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Γενικά είμαι ένα άτομο που σκέφτεται θετικά και έχει στόχους. Η ομιλία παρ’ολα αυτά κατάφερε να κάνει πιο έντονη τη σκέψη μου,να θέσει πιο υψηλούς στόχους και κυριότερο να πιστέψει στην εκπλήρωση τους! Μέσα από αυτό το σεμινάριο πήρα πιο συγκεκριμένες αποφάσεις,ξεκαθάρισα τους στόχους μου και να καταγράφω τον τρόπο που θα μπορέσω να τους πετύχω. Επιπλέον πήρα ιδέες όπως να μαζεύουμε κάθε μήνα το 10% των εσόδων μας ώστε να βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων μας. Ακόμα θα ήθελα να προσθέσω ότι εξαλείφθηκε πλήρως η πεποίθηση πως είναι αδύνατον να εκπληρωθούν κάποιοι στόχοι και πλέον κατάλαβα πως εάν το γιατί είναι ισχυρό τότε θα υπάρχει απόδοση ανεξαρτήτως τις δυσκολίες και τα εμπόδια.Εν κατακλείδι το κλίμα που δημιουργήθηκε, η επικοινωνία με τους ακροατές που επηρέαζαν και τους γύρω,οι ιδέες που ειπώθηκαν,η παραστατικότητα και τέλος η θέληση σας να πιστέψουμε στην εκπλήρωση των στόχων, μετέτρεψε μια τρίωρη ομιλία σε έναν σύντομο και πολύ ενδιαφέρον λόγο με μεγάλη επιρροή στους περισσότερους!

 

Αλισσαβάκη Εμμανουέλα - Μαθήτρια 22 Μαρτίου 2019

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Ήμουνα αποσυντονισμένος, μπερδεμένος και σε σύγχυση.
Οι συστάσεις για “συστηματική εφαρμογή της γνώσης, η οποία είναι αυτή που φέρνει αποτελέσματα”, οι λίστες πρόκλησης νέας γνώσης και πλάνου δράσης ημέρας, οι αναφορές σε περιορισμούς και περιοριστικές πεποιθήσεις καθώς και η προτροπή αναβολής της αναβλητικότητας, λειτούργησαν πολύ θετικά στο να ξεμπερδέψω τα πράγματα. Επίσης να ανακάλυψα στόχους που ήταν σημαντικοί για εμένα και αποφάσισα να τους εκπληρώσω.

Ηρακλής Παπαδάκης - Συγγραφέας 22 Μαρτίου 2019

Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου,ξεπέρασα τα όρια μου -προς το καλύτερο, καταπάτησα το “εγώ” μου με τις ιδέες σου,αναζωπυρώνοντας το μεγαλείο της ψυχής μου.

Κ.Τ. - Νοσηλεύτρια 22 Μαρτίου 2019

Με βοήθησε η συμβουλή για τη δημιουργία λίστας με κατηγορίες για κάθε νέα γνώση, Με αυτόν τον τρόπο οργάνωσα όλες τις τεχνικές/γνώσεις που έχω αποκτήσει από βιβλία/σεμινάρια

Αρετή Μπόνια 22 Μαρτίου 2019

Η πρώτη μου επαφή με τον Αχιλλέα έγινε εντελώς τυχαία μέσω μιας εκδήλωσης που ανακοίνωσε ένας πολυχώρος που ακολουθώ στο fb. Αποφάσισα να την παρακολουθήσω καθώς είμαι σε μία σχετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου.Αυτό που αποκόμισα από την ομιλία αυτή είναι μια απίστευτη σιγουριά ότι τελικά τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά ακόμα και όταν όλα δείχνουν το αντίθετο αρκεί να πάρουμε εμείς την απόφαση και να δουλέψουμε συνειδητά και με πίστη.

26/04/2019

Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή που σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου γνώρισα τον Αχιλλέα Γεωργίου και πήρα μέρος σε ένα Group Coaching που διοργάνωσε στα Χανιά. Μέσα από τη γνώση και τις συμβουλές του Αχιλλέα αλλά και μέσα από την γνωριμία με αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους που ήταν επίσης στο group πήρα δύναμη και είδα τη ζωή μου από μία άλλη οπτική γωνία.Το coaching ιδιαίτερα στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων με έκανε να δω ξεκάθαρα πράγματα που ήταν μπροστά μου χρόνια ολόκληρα αλλά δεν μπορούσα να τα δεχτώ.Ένα τεράστιο ευχαριστώ αρχικά στον Αχιλλέα αλλά και σε όλη την ομάδα του group.

Εύα Παυλάκη - Φωτογράφος 22 Μαρτίου 2019

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Το σεμινάριο με βοήθησε να ξεκινήσω να βάζω σε μία σειρά τα πράγματα που έχω μέσα στο μυαλό μου.

Νίκος Καρτερούδης 22 Μαρτίου 2019

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω
Πριν παρακολουθήσω το σεμινάριο ήμουν διστακτικός για κάποιες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω.
Πιστεύω ότι υπήρξαν αρκετά εργαλεία που θα με βοηθήσουν να γίνω ποιο συγκροτημένος και ποιο πειθαρχημένος στο να πετύχω τους στόχους μου. Επίσης ήταν για εμένα ένα μεγάλο μάθημα το να κάνω χρήση των γνώσεων μου με τα εργαλεία που πήρα.
Group Coaching 2019
Σίγουρα ένιωσα την βελτίωση πάνω μου όσο εγώ αλλά και γύρω μου. Άρχισα να βλέπω πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικά καθώς επίσης άρχισα να απολαμβάνω στις δύσκολες στιγμές το τρόπο που τις διαχειριζόμουν . Άρχισα να πανηγυρίζω τις νίκες μου πράγμα που μέχρι πρότινος δεν έκανα. Τέλος όλες οι τεχνικές ήταν πάρα πολύ σημαντικές αλλά θα ξεχωρίσω την τεχνική της διαπραγμάτευσης που για μένα ήταν αρκετά σημαντική.

Λάμπρος Αντωνίου - Στρατιωτικός 22 Μαρτίου 2019

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Θα αρχίσω να θέτω μικρούς στόχους για να πετύχω… εκείνες οι μικρές νίκες έχουν την αξία τους… τα είπαμε αυτά ?

Ελένη Τριανταφυλλάκη - Υπεύθυνη προμηθειών, iso & haccp 22 Μαρτίου 2019

Σεμινάριο – Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Γνωρίζω τι θέλω να κάνω και το πως. Μεγάλωσε το “γιατί” μου! Είδα ότι και άλλοι άνθρωποι προβληματίζονται και δυσκολεύονται να κάνουν την αρχή και το ότι δεν είμαι η μόνη μου έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο. Ελπίζω να συνεχίσω την προσπάθεια και τα λόγια το Αχιλλέα να τα θυμάμαι/εφαρμόζω και μετά από πολύ καιρό!

Χρυσαφένια Μπατσαούρα - Φοιτήτρια 22 Μαρτίου 2019

Ήμουν σε επαγγελματικό μεταίχμιο και ήθελα να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις μου και να πάρω νέες αποφάσεις.
Στη διάρκεια της εκπαίδευσης άλλαξαν οι στόχοι μου και τροποποιήθηκαν τα θέλω μου.
Αυτό που με βοήθησε ήταν στην αρχή το “ταρακούνημα” και στο τέλος η θετική καθοδήγηση.

Μηλιά Γιάντσιου - Θεραπεύτρια 22 Μαρτίου 2019

Ήμουν ένας πολύ εκρηκτικός άνθρωπος, ο οποίος αντιδρούσε στα πάντα με το παραμικρό.
Το Coaching με βοήθησε να αντιμετωπίζω με άλλο μάτι όλα τα συμβάντα στη ζωή μου, με θετική προοπτική και να ψάχνω το μάθημα που μου δίνει καθετί.
Έμαθα να βγαίνω από τη ζώνη βολικότητάς μου και να κυνηγάω με πάθος τα όνειρά μου. Έμαθα να είμαι ευγνώμων
Τέλος, η εικόνα του Ιδανικού Εαυτού μου συνέχεια στα μάτια μου μπροστά, είναι ο οδηγός μου!!!

Γεώργιος Μποϊλές - Επιχειρηματίας 22 Μαρτίου 2019

Πολλά συγχαρητήρια…….???
Όποτε γράφεις, κυριολεκτικά ρουφαω σαν σφουγγάρι τη κάθε σου λέξη.. Ότι λες στα βίντεο σου και ότι γράφεις, είναι τοσο σημαντικά να τα ακούμε και να τα διαβάζουμε, γιατί όχι απλά γινόμαστε καλύτεροι προς τους εαυτούς μας, αλλά και προς τους ανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν… Μπράβο!

Μαρία Λιόντου

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

18 Μαΐου 2020

Τα coaching με βοήθησαν πάρα πολύ σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής μου.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εμπειρία μέσα σε όλο αυτό. Πιστεύω επίσης πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους να βιώσουν αυτήν την εμπειρία.Οι τεχνικές με βοήθησαν πάρα πολύ στη καθημερινότητα μου τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Μου υπενθυμίζουν να μου υπενθυμίζω πως τίποτα δεν είναι δεδομένο , πως είμαστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματά μας και πως μπορεί να μην είμαι ακόμα στο επίπεδο που θέλω, όμως δεν ξεχνώ να απολαμβάνω την κάθε στιγμή της ημέρας μου.Και για αυτά τα μικρά άλλα τόσο σημαντικά πράγματα, σας είμαι πολύ ευγνώμων.

Θεοχάρης Τσανδήρ – Βέλγιο

Σπουδάστής στο πρόγραμμα: IslandofMan Success Coaching Academy

18 Μαΐου 2020

Το σεμινάριο με βοήθησε να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου, όλα αυτά που θέλω να πετύχω και να τα βάλω σε μια ροή (τάξη). Οι ιδέες και η τεχνικές είναι πολύ βοηθητικές για να φτάσεις στους στόχους σου.

Μαλβίνα Βακανά

Τραπεζικός υπάλληλος

18 Μαΐου 2020

Σεμινάριο: Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω

Το σεμινάριο με βοήθησε να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου και να είμαι πιο δημιουργική πιο αποφασιστική. Να βλέπω τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη πλευρά

Κατερίνα Γιακουμή

Νηπιαγωγός

18 Μαΐου 2020

Ευχαριστώ θερμά τον Αχιλλέα που με βοήθησε, μέσα σε μια ώρα να συνειδητοποιήσω με την τεχνική του ,πόσο μακριά ήμουν από τους στόχους μου……Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό το σημαντικό βήμα μου…κ εύχομαι να εκπαιδεύσετε ανθρώπους πολλούς ,σαν τον Αχιλλέα ! 

Φιλιώ Αραπάκου 

Ιδιωτικός υπάλληλος – Χανιά

18 Μαΐου 2020

Είχα ήδη δομήσει τη ζωή μου με τρόπο που με έφερνε πιο κοντά στο να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου και απολάμβανα την καθημερινότητα μου, όταν αποφάσισα να εντρυφήσω περισσότερο και σε κάποιες βασικές λεπτομέρειες που με απασχολούσαν! Επέλεξα τον Αχιλλέα καθώς τον γνώριζα και τον εκτιμούσα. Εντάχθηκα σε μία ομάδα και συμπορευτήκαμε σ’έναν όμορφο δρόμο, αποδομώντας στρεβλές πεποιθήσεις, υπογραμμίζοντας τα σημαντικά, αναζητώντας διαφορετικές οπτικές γωνίες, και ανακαλύπτοντας λίγο περισσότερο την αλήθεια μας και τον τρόπο να άγουμε τη ζωή μας πιο αρμονικά.

Παιδαράκη Χρύσα

Ασφαλιστική σύμβουλος – Χανιά

18 Μαΐου 2020

Άρχισα να με αγαπώ και να με σέβομαι, άρχισα να επικοινωνώ με ενσυναίσθηση. Να μιλάω για τα συναισθήματα μου στους ανθρώπους που με περιβάλλουν όταν κάτι με ενοχλεί. Να λέω όχι ,να μην είμαι πλέον θύμα,το “κάλο παιδί”. Άρχισα να έχω υπομονή και να μην είμαι τόσο νευρική .Να με κακομαθαίνω,να περνάω ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν έχω πλέον τόσες κρίσεις πανικού και άγχους. Έμαθα να απολαμβάνω κάθε στιγμή σαν να είναι η πρώτη φορά.Να δίνω και να προσφέρω, χωρίς να αναλώνομαι. Βρήκα το θάρρος κι έφυγα από μια δουλειά και βρήκα μια εργασία με καλό ωράριο και σεβασμό στο πρόσωπο μου, που αναγνωρίζουν την προσφορά μου και την ακούραστη πεισματάρα προσωπικότητά μου. Για όλα αυτά και για άλλα πολλά σε ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα μου. Είσαι το πρότυπο μου…

Μαριάννα Λαγουδάκη

Ιδιωτική υπάλληλος – Ηράκλειο

18 Μαΐου 2020

Σεμινάριο: Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω Μετά το σεμινάριο άλλαξε θετικά ο τρόπος που αισθάνομαι και αντιλαμβάνομαι. Έμαθα ότι η γνώση είναι παρά πολύ καλή, αλλά η συστηματική εφαρμογή της γνώσης, είναι δύναμη.

Μαρία Γρηγορίου

Νηπιαγωγός – Λάρνακα

18 Μαΐου 2020

Έμαθα πως να βάζω καθημερινό πλάνο δράσης. Βλέπω τον κόσμο με το φίλτρο της αγάπης και στο τέλος ό,τι και να γίνει κερδίζω. Nα κατανοώ τα λάθη των ανθρωπίνων σχέσεων.

Κωνσταντίνος Τσαμούδαλης

Electrical and Computer engineering – Χανιά

18 Μαΐου 2020

Γνώρισα τον Αχιλλέα αρχικά μέσω διαδικτύου και μετά από κοντά μέσα από τα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης του IslandofMan. Χωρίς να τον γνωρίζω τότε προσωπικά μου πρότεινε ο ίδιος μια ώρα δωρεάν online personal coaching συνεδρία και είπα ναι αμέσως διότι με τον τρόπο που με προσέγγισε ήταν πλήρως επαγγελματικός και μου έβγαζε εμπιστοσύνη. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση μπορεί να φανεί παράξενο ήταν η ερώτηση που μου έκανε τότε ο Αχιλλέας στο τέλος του coaching. 《Aν σε ρωτούσα ποσά θα άξιζε για σένα η προσωπική ανάπτυξη σε χρηματικό πόσο, ποσά θα έλεγες;; €10, €100, η €1000000;;; 》 Τότε του είχα απαντήσει μόνο €100 χωρίς να έχω καταλάβει την άξια της προσωπικής ανάπτυξης. Το ποσά ωφελήματα έχει σε έναν άνθρωπο και το πόσο τον αλλάζει σε πολύ τέτοιο επίπεδο κάνοντας τον, την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Μετά από λίγο όμως το συνειδητοποίησα. Αυτή ήταν και η αρχή της δίψας μου για προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση, από τον Αχιλλέα χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος. Τώρα καταλαβαίνω πως η προσωπική ανάπτυξη αξίζει €1000000 !!! Ευχαριστώ αγαπημένε μου Αχιλλέα!

Μαρία Σοφοκλέους – Λεμεσός

Φοιτήτρια – ΤΕΠΑΚ

18 Μαΐου 2020

Καθώς ολοκληρώνεται ένας χρόνος συνπόρευσης  με τους Νησάνθρωπους-Συνοραματιστές-Συμμαθητές, στο υπέροχο ταξίδι εκπαίδευσης στην τάξη της Ακαδημίας….., ένα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που με διακατέχει ….. Πληρότητα.  

Συνεργαστήκαμε, συνεξελιχθήκαμε και λάβαμε γνώση που πρώτα εφαρμόσαμε στους εαυτούς μας, για να κατευθυνθούμε στα μονοπάτια της προόδου και της προσωπικής εξέλιξης, ώστε να εισπράξουμε την χαρά της αυτοεπιβεβαίωσης.

Είναι υπέροχο το συναίσθημα του να μεταφράζεις τα καθημερινά θαύματα που συμβαίνουν στις ζωές μας και να απολαμβάνεις τη διαδρομή προς την επίτευξη των στόχων, αξιοποιώντας τους απεριόριστους πόρους, που όλοι διαθέτουμε.

Νικόλα και Αχιλλέα, ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να βιώσω αυτήν την εμπειρία και δεσμεύομαι να φανώ άξιος συνεχιστής και υποστηριχτής του Οράματος και της Φιλοσοφίας του “Ανθρώπου στο Νησί”.
Ειλικρινά Ευγνώμων,

Νίκος Γιουφτσιάδης

Ιδιοκτήτης Rodopi Hotel-Komotini

31 Δεκεμβρίου 2020

<< Prev
Next >>