Αχιλλέας Γεωργίου

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1984.

Αποφοίτησε το 2007 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) της Ελλάδος, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού, και υπηρέτησε μέχρι το 2013 με τον βαθμό του Υπολοχαγού στην Κύπρο. Με ειδικότητα στις διαβιβάσεις, υπηρέτησε ως διοικητής ανεξάρτητης υπομονάδας, διμοιρίτης διαβιβάσεων στις κύριες αναμεταδόσεις δικτύων της Κύπρου (για τη δημιουργία επικοινωνίας όλων των μονάδων του νησιού μεταξύ τους) και διμοιρίτης Τακτικού Στρατηγείου ΓΕΕΦ (υπεύθυνος για τις επικοινωνίες του Αρχηγού ΓΕΕΦ σε πολεμική περίοδο με τις κύριες μονάδες).

 

Παρακολουθεί από το 2011 παγκόσμιες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.

Το Σεπτέμβριο του 2011 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το δικτυακό μάρκετινγκ. Κατάφερε μόλις σε 9 μήνες να γίνει director (διευθυντής) στην εταιρεία όπου ήταν αντιπρόσωπος και να ταξιδέψει στην Αμερική για το διεθνές σεμινάριό της. Στη συνέχεια του δόθηκε η δυνατότητα, μέσα από τις εκπαιδεύσεις, να ταξιδέψει σε πάρα πολλούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και πολιτισμούς.

Το 2015 ανέπτυξε και άλλες  online υπηρεσίες οι οποίες εξυπηρέτησαν αρκετές επιχειρήσεις. Ένα τέτοιο project είναι και το chaniaeshop community που ενώνει καταναλωτές και επιχειρηματίες στην πόλη των Χανίων με στόχο να ενημερώνονται για τα νέα της αγοράς.

  

Από το 2016 εξελέγη ως Γραμματέας του Συλλόγου Κυπρίων Χανίων, όπου και εκπροσωπεί το σύλλογο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και ομιλίες.

Τον Μάιο του 2017 αποφοίτησε με εξαιρετική απόδοση από το IslandofMan Academy. Πριν ακόμη από την αποφοίτησή του, του προτάθηκε συνεργασία από την ομάδα του IslandofMan Philosophy.

Είχε θέση ως υπεύθυνος στρατηγικής και marketing στο IslandofMan Philosophy. Έχει συνεργαστεί με αρκετές επιχειρήσεις και οργανισμούς να αυξήσουν την επίδρασή τους και τα αποτελέσματά τους. ¨

Έχει εκπαιδευτεί από την ομάδα Meta Marketing Pro του Facebook.

 

Είναι Director του IslandofMan Academy της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy).

Πιστεύει ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο των ανθρώπων είναι να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Γι’ αυτό και όραμά του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν πως μέσα από την δική τους αλλαγή μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή τους και πως τελικά η ευτυχία έρχεται μέσα από αυτά που προσφέρεις και μοιράζεσαι με τους άλλους ανθρώπους.

Ως εκπαιδευτής Εκπαιδευτών βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν Εκπαιδευτές. Ανθρώπους που μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας με τη σειρά τους άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν τον σκοπό της ζωής τους.

Έχει δημιουργήσει την προσωπική του ιστοσελίδα όπου περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες, ενημερώσεις, άρθρα, ebooks, σεμινάρια, videos κ.λπ., μαζί και το ebook που έχει γράψει με τίτλο  Οι κανόνες της Ελευθερίας και του Πλούτου (όπου το όνομα του ιδανικού του εαυτού είναι Δραπέτης των Καιρών – δηλαδή ο άνθρωπος-πρότυπο για εκείνον),το  οποίο διανέμεται δωρεάν στο διαδίκτυο.

 

Το Μάιο του 2018 πραγματοποίησε ομιλία (coaching στους κρατούμενους), στη βιβλιοθήκη του αγροτικού καταστήματος κράτησης της Αγιάς Χανίων. Μια εθελοντική προσπάθεια που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος. Δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Τον Σεπτέμβριο του 2019  επιλέχθηκε από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για εκπαίδευση σε κρατούμενους στο αγροτικό κατάστημα κράτησης της Αγιάς Χανίων.

Είναι Πιστοποιημένος εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης της ΑνΑΔ (ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού Κύπρου)

Στις 08/12/2018 πραγματοποίησε στην πόλη των Χανίων τη θεατρική παράσταση Το καλύτερο δώρο είσαι ΕΣΥ της οποίας όλα τα έσοδα δόθηκαν στον εθελοντικό οργανισμό Κηφααμέα. Ένας πρωτοποριακός τρόπος εκτέλεσης σεμιναρίων με θεατρικά στοιχεία, με σκοπό την προσωπική  ανάπτυξη των συμμετεχόντων.

Ο τίτλος που τον χαρακτηρίζει πιο πολύ είναι αυτός του Performer.

Είναι δημιουργός του Solveit Show, όπου δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους, να αναπτύξουν έναν αποτελεσματικό τρόπο σκέψης απέναντι σε κάθε πρόβλημα.
Συνδυάζει θέατρο, τραγούδι, Standup Comedy, μιμήσεις, Puplic Speaking, εκπαίδευση, παιχνίδι. Στις 16/07/2022 σε ένα κατάμεστο θέατρο στο Ηράκλειο Κρήτης σε συνεργασία με τον ΜΚΟ Ευ ζω με τον Καρκίνο πραγματοποιήθηκε μια από τις παραστάσεις του Solveit Show με ελεύθερη είσοδο, όπου μαζεύτηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του οργανισμού μέσα.